H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 ehhh szkoda słów......wpadnij na drina ćwiczonka miałem...
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 ja też ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- kto ma jakieś pakiety neta + tv ?? i od jakiego usługodawcy...+ceny .......u mnie netia i upc ma jakieś możliwości dlatego się zastanawiam....już chyba 2 rok kombinuję z tym
m3rvin Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 ja też ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- kto ma jakieś pakiety neta + tv ?? i od jakiego usługodawcy...+ceny .......u mnie netia i upc ma jakieś możliwości dlatego się zastanawiam....już chyba 2 rok kombinuję z tym tv - upc net - zobacz czy masz dostepnego LEON w SJZ
Majkel Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 ja też ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- kto ma jakieś pakiety neta + tv ?? i od jakiego usługodawcy...+ceny .......u mnie netia i upc ma jakieś możliwości dlatego się zastanawiam....już chyba 2 rok kombinuję z tym tv - upc net - zobacz czy masz dostepnego LEON w SJZ uuu... Panie.... ten LEON to mu się źle kojarzył będzie :decayed:
m3rvin Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 ja też ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- kto ma jakieś pakiety neta + tv ?? i od jakiego usługodawcy...+ceny .......u mnie netia i upc ma jakieś możliwości dlatego się zastanawiam....już chyba 2 rok kombinuję z tym tv - upc net - zobacz czy masz dostepnego LEON w SJZ uuu... Panie.... ten LEON to mu się źle kojarzył będzie :decayed: ahh jaaa..... :polew::polew::polew: bydzie musioł przeboleć jak mu przyjdzie do domu i będzie mu ciagnyć kabel z izby do izby tyn LEON
Rekomendowane odpowiedzi