ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- Ja zobaczę jak sie sytuacja rozwinie
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja zobaczę jak sie sytuacja rozwinie Może być ciężko z rozwojem ale zawsze możesz wpaść jutro na G-ce, będzie mnóstwo osób
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tomek właśnie mi Pajda pomysł porzucił podobny:whistling: dzis basen jutro SG:decayed: poczekam na rozwój sytuacji bo na bazie będę kolo 18tej i jak co leciał bym prosto z Kato:wink:
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ano zapraszamy, zapraszamy, jak tyle osób z Kato przyjedzie toż to będzie szok
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 będzie trzeba zrobić jeden slaski spot zamiast lokalnych, może frekwencja się dzwignie:whistling: najlepiej w soboty:decayed:
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ...ja z miła chęcią bym wpadł, ale mam takie dupiate zmiany, że łohoho...
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- ...ja z miła chęcią bym wpadł, ale mam takie dupiate zmiany, że łohoho... To może dzisiaj do Gliwic
Rekomendowane odpowiedzi