secio84 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jo je bez auta stoi w swd a jestem b srb ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Jedzie ktoś na spota do SWD o 16ej? chyba ze po mnie przyjedziesz hehe
secio84 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zobaczę jak z czasem wyjdę ;-) nie no H4mm3r nie przesadzajmy bez sensu żebyś tyle kam jechał po mnie moze sie dostane wcześniej jakos do SWD choć dzis busy nie jada eh
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 koniec pracowitego weekendu:facepalm: dobrze, że jutro na 21.30:grin:
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nic się nie dzieje... Znalazłeś jakiś zamiennik?
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 plastiki z podzybia....dupsy takie na krzyżak
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 plastiki z podzybia....dupsy takie na krzyżak Akurat dzisiaj oglądałem odcinek na tvn turbo z rs4 b5 i właśnie tam mówiono że te krzyżaki do podszybia kupił za 50 zł w ASO, dziwne, też kiedyś miałem z tym problem ale jakoś nigdy się tym nie interesowałem:decayed:
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 plastiki z podzybia....dupsy takie na krzyżak Akurat dzisiaj oglądałem odcinek na tvn turbo z rs4 b5 i właśnie tam mówiono że te krzyżaki do podszybia kupił za 50 zł w ASO, dziwne, też kiedyś miałem z tym problem ale jakoś nigdy się tym nie interesowałem:decayed: O tym właśnie mowa
Rekomendowane odpowiedzi