secio84 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Który tak poszalał? Tak zaszalal znajomy
tomaszstn Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Się wyklepie, będzie jak nówka Jacyś znajomi jadą? Myślałem że tak pojechałeś popatrzeć.
secio84 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Się wyklepie, będzie jak nówka Jacyś znajomi jadą? Myślałem że tak pojechałeś popatrzeć. Nie nie ogolnie jezdze popatrzec ale znajomi co sie scigaja tez zawsze sa albo ze mna albo w rajdowce
tomaszstn Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Moje niespełnione marzenie ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- Jeździłem w amatorskich, miałem robić licencję i przed sezonem gdzie miałem punktować doszczętnie roztrzaskałem auto
danielom Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Daniel, dzięki, dałem mu Twój nr, pewnie będzie dzwonił W porzadku, nie ma sprawy Wybacz, że ciezko bylo pogadac ale od miesiaca siedze w Zawierciu na serwisie, a tam zasieg lichy no i moja dostepnosc tez slaba, tutaj zagladam bardzo bardzo rzadko.
secio84 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Rysiek fajna fotka w podpisie . Pretor dzieki bardzo
tomaszstn Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Daniel, dzięki, dałem mu Twój nr, pewnie będzie dzwonił W porzadku, nie ma sprawy Wybacz, że ciezko bylo pogadac ale od miesiaca siedze w Zawierciu na serwisie, a tam zasieg lichy no i moja dostepnosc tez slaba, tutaj zagladam bardzo bardzo rzadko. Jeszcze raz dzięki że można na Ciebie liczyć Siemka
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pany może w środę na grila do BB byśmy się wybrali jakąś ekipą ?? ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- czyli...tak ...pisał by się...Andrzej...z ekipą ...."szałasową" ......Pretor może ...H4mm3R'ek może .....reszta zarobasów pewnie odpuści....dobrze ,że laki'ego nie ma bo by się pierwszy cis :grin:
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- co do grilla dam znać...
Rekomendowane odpowiedzi