m3rvin Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 pany potrzebuje pilnie musowo ludka do spawania plastiku, w moim rugbowym wózku szczelila mi osłona jest pękniecie na ok 10-15cm tak rysa jak tego nie pospawam to mi se poszczela i se potna ... bo k..rwa ciu..two drogie je....
A4 Mario Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Poszukaj na necie wiem że w Katowicach ktoś dobrze spawa ale nikt z forum ...
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Krzychu w Pawłowicach robilem takie cos....
m3rvin Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Krzychu w Pawłowicach robilem takie cos.... namiary ?
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Cycu jak lecisz od sjz to w pawlowicach skrecasz za stacja diagnostyczna w prawo ,jakies 200 m przejedziesz i po prawej stronie jest warsztacik z szyldem....nie mam telefonu
laki83 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 pany potrzebuje pilnie musowo ludka do spawania plastiku, w moim rugbowym wózku szczelila mi osłona jest pękniecie na ok 10-15cm tak rysa jak tego nie pospawam to mi se poszczela i se potna ... bo k..rwa ciu..two drogie je.... mam kumpla tu w Turzy co spawa plastik
m3rvin Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 pany potrzebuje pilnie musowo ludka do spawania plastiku, w moim rugbowym wózku szczelila mi osłona jest pękniecie na ok 10-15cm tak rysa jak tego nie pospawam to mi se poszczela i se potna ... bo k..rwa ciu..two drogie je.... mam kumpla tu w Turzy co spawa plastik bylo by idealnie
laki83 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 pany potrzebuje pilnie musowo ludka do spawania plastiku, w moim rugbowym wózku szczelila mi osłona jest pękniecie na ok 10-15cm tak rysa jak tego nie pospawam to mi se poszczela i se potna ... bo k..rwa ciu..two drogie je.... mam kumpla tu w Turzy co spawa plastik bylo by idealnie to kiedy mozesz wpasc?to bym przekrecił do niego czy moze to oblukac
m3rvin Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 dzis niedom rady ale jutro by my se zdzwonili
laki83 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 dzis niedom rady ale jutro by my se zdzwonili spoko jak coś to dzwon.to jo sie jutro z nim skontaktuja
#Przemo# Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Przemo jak smerf ? Śmiga, zawór doładowania się poddał i było 2,5tdi bez turba i mulił że pod górkę nie szło ruszyć.pomocny gest Erwin i za stówkę wszystko gra. No oprócz wyglądu zewnętrznego z lewego przodu ale na to też jeszcze znajdzie się chwila muszę tylko błotnik, zderzak z eSy i xenon zmontować potem malowanie i wreszcie lotka i progi z s-lina które kurz łapią w garażu od miesiąca malowanie i gotowe
A4 Mario Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Elo po robocie ... jadymy z koksem ... psssyyyttttt Żywiec ... ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- audi Za taka nówke sztuke dałbym się pochlastać .... fura na 15 lat bezawaryjnego smigania i z Q
Rekomendowane odpowiedzi