Kuna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi?
Pretor Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuna Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi? Kilka razy takie gówno miałem okazję wyprzedzić .
Kuna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuna Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi? Kilka razy takie gówno miałem okazję wyprzedzić .
Pretor Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
Kuna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak nie sprowadzać samochodu z zagranicy - video w cda.pl
Arturoo Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuna Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi? Kilka razy takie gówno miałem okazję wyprzedzić . :grin::grin::grin:
Kuna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuna Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi? Kilka razy takie gówno miałem okazję wyprzedzić . :grin::grin::grin: Artur ty to nawet ciężarówki chcesz zhamować :decayed:
H4mm3R Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuna Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi? Kilka razy takie gówno miałem okazję wyprzedzić . :grin::grin::grin: Artur ty to nawet ciężarówki chcesz zhamować :decayed: Czasem trzeba jak trzeba
Kuna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Twoim pasażerowie powinni na wstępie dostać różaniec, śpiewnik i biblie A w przypadku opadów śniegu i oblodzonych dróg ostatnie namaszczenie
Arturoo Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuna Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi? Kilka razy takie gówno miałem okazję wyprzedzić . :grin::grin::grin: Artur ty to nawet ciężarówki chcesz zhamować :decayed: no co Ty.....za lekki hebel jest ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Twoim pasażerowie powinni na wstępie dostać różaniec, śpiewnik i biblie A w przypadku opadów śniegu i oblodzonych dróg ostatnie namaszczenie nie dupej dojechałeś bezpiecznie .....,a ,że gacie namaszczone to nie moja wina ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- dobra wracam z swd'u na chatę....wpadnę zaś
Kuna Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuna Miał ktoś do czynienia z oplem corsa c 1.3cdi? Kilka razy takie gówno miałem okazję wyprzedzić . :grin::grin::grin: Artur ty to nawet ciężarówki chcesz zhamować :decayed: no co Ty.....za lekki hebel jest ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Twoim pasażerowie powinni na wstępie dostać różaniec, śpiewnik i biblie A w przypadku opadów śniegu i oblodzonych dróg ostatnie namaszczenie nie dupej dojechałeś bezpiecznie .....,a ,że gacie namaszczone to nie moja wina ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- dobra wracam z swd'u na chatę....wpadnę zaś Ta dodałem jazdę z Tobą jako swoje hobby w kategorii - sporty ekstremalne Arturr mówiłem Ci że w swd nie ma fajnych audi b5 na osiedlach i żadnych tajli nie znajdziesz
H4mm3R Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:36 ---------- Kuna patrz jakie ładne 18" pasowały by do Twojej gabloty FELGI KOŁA AUDI VW BARRACUDA CHROM 18" 5/112 (3006545437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi