H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: Ale najpierw poczekaj aż się ten ślad od siekierki na czole zagoi
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: Ale najpierw poczekaj aż się ten ślad od siekierki na czole zagoi Tyś jes papla sie ciesz ,że zrobił unik.......... ............ ...bo by miał zakola jak ja
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: Ale najpierw poczekaj aż się ten ślad od siekierki na czole zagoi Tyś jes papla sie ciesz ,że zrobił unik.......... ............ ...bo by miał zakola jak ja Było by po chopie
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 .....a "ta" jego.......hmmmmm.. ....na taką heterę nie wygląda.....zobacz jak sie można pomylić co do człowieka...
sirred Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 pomidory w Lidlu za 4,44 za 1kg, to Ci dopiero okazja no
Majkel Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 pomidory w Lidlu za 4,44 za 1kg, to Ci dopiero okazja no nic ino brać :grin:
vertus69 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Witam! Zna ktoś może tego handlarza lub ewentualnie jak ktoś jest z okolic Rybnika mógłby luknąć na to auto? Oferta - Audi A3 - AUDI A3 SPORTBACK 100% BEZWYPADKOWE I NIE LAKIEROWANY ŻADEN ELEMENT PO OPŁATACH!!!!! BARDZO BOGATA OPCJA WYPOSAŻENIA STA Pozdrawiam.
sirred Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Witam!Zna ktoś może tego handlarza lub ewentualnie jak ktoś jest z okolic Rybnika mógłby luknąć na to auto? Oferta - Audi A3 - AUDI A3 SPORTBACK 100% BEZWYPADKOWE I NIE LAKIEROWANY ŻADEN ELEMENT PO OPŁATACH!!!!! BARDZO BOGATA OPCJA WYPOSAŻENIA STA Pozdrawiam. ładna!! mam nadzieję że ją łapniesz!!
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: Ale najpierw poczekaj aż się ten ślad od siekierki na czole zagoi Tyś jes papla sie ciesz ,że zrobił unik.......... ............ ...bo by miał zakola jak ja Było by po chopie Wyście są ściule:polew::polew::polew:.....a "ta" jego.......hmmmmm.. ....na taką heterę nie wygląda.....zobacz jak sie można pomylić co do człowieka... :polew::polew::polew: ...poczkej aż myno Ewka wlezie...dopiero będzie wp***dol :polew:
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jakoś to załagodzę ....CLH znowu działa ....
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jakoś to załagodzę ....CLH znowu działa .... Cycek załóż se temat o swoim heblu
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jakoś to załagodzę ....CLH znowu działa .... Cycek załóż se temat o swoim heblu dokładnie, bo masz pomodzone więcej niż 3/4 forum a nikt go jeszcze nie widział...a dokładnie go cykac nie musisz...(czyt. lakiernictwo:bag:)
Rekomendowane odpowiedzi