Polko_V Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze A za zapełnienie żołądka?? :polew: a jak wparowali "do tego", to aż miło się patrzyło:wink::grin:
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 słodziak z tej "Twojej" jest niesamowity ...i te Jej "ten":naughty:
diman Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Maniek wybierasz się może na Kato?? nie, dzisiaj nie kurde, ta zmieniara narobi kilometrów to jak ktoś od was będzie to mu ją dam ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- Maniek wybierasz się może na Kato?? nie, dzisiaj nie kurde, ta zmieniara narobi kilometrów to jak ktoś od was będzie to mu ją dam Diman ma przesyłkę dla ciebie Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki!!! odwdzięcze się jakoś Diman, planujesz w piątek wpaść na Gliwice? jeszcze nie wiem czy się wyrobie chociaż może dam radę
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 słodziak z tej "Twojej" jest niesamowity ...i te Jej "ten":naughty: ja........wszystko coś się rusza to "ten"
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 ale auta stały a Ona dalej..."ten":decayed:
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 no fakt...i to już zmienia postać rzeczy tego ..."ten":grin:
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 no fakt...i to już zmienia postać rzeczy tego ..."ten":grin:
seves Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Bry to ma ktoś jakiś plan:decayed: gdzie i o której? w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze A za zapełnienie żołądka?? :polew: a jak wparowali "do tego", to aż miło się patrzyło:wink::grin: thx jeszcze raz za spędzenie tyle czasu pod i obok mojej fury a i Ewko faktycznie przeoczyłem:facepalm: ale nie wiem czy oficjalnie tu reklamować jakie przepyszne placki i ciasteczka robisz:kox: bo sie spoty do Was na plac przeniosą dzięki za wszystko i niebawem zajś się pojawię thx za kinder spota dziś .... i ja dziękuję
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 No jak o mnie chodzi to mogę na Skrzeczkowicką na spoty jeździć.....chyba ,że zapas racuchów sie skończy
seves Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 co do gumball to ja jednak proponuję świerklany pomiędzy rondem z a1 a pierwszymi światłami na których zawsze jest korek pooglądamy ich sobie dokładnie ze wszystkich stron a później możemy pojechać za nimi.. wsiadamy w fury pełen gaz i lecimy na wiedeń
kqba Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Chłopaki mam mały problem. Zmieniałem wczoraj sprężyny, no i z prawą wszystko poszło gładko a w lewej popłynęła ta długa śruba w zwrotnicy. Próby jej wyjęcia nie powiodły się, nawet trochę samą zwrotnicę zmasakrowałem. Zastanawiam się czy nie lepiej ją cała wymienić? Potrzebowałbym na cito LEWĄ ZWROTNICĘ. Takie springi były u mnie na przodzie (po prawej), a wkładam te z lewej.
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Chłopaki mam mały problem. Zmieniałem wczoraj sprężyny, no i z prawą wszystko poszło gładko a w lewej popłynęła ta długa śruba w zwrotnicy. Próby jej wyjęcia nie powiodły się, nawet trochę samą zwrotnicę zmasakrowałem. Zastanawiam się czy nie lepiej ją cała wymienić? Potrzebowałbym na cito LEWĄ ZWROTNICĘ. Takie springi były u mnie na przodzie (po prawej), a wkładam te z lewej. https://lh3.googleusercontent.com/-nz0Datmei_I/UZ2ryuW1C-I/AAAAAAAALJA/YhBbByDUrA8/w958-h719-no/20130522_193033.jpg Coś mam ale którą stronę to nie pamiętam....
kqba Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Jak nie znajde, to w sobote na giełde do Gliwic. Dziś zostawię auto mechanikowi, może coś podłubie. Gdzie jest temat z oznaczeniem kolorów tych sprężyn bo nie mogę znaleźć? A chciałem podjechać na spota pochwalić się glebą
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Będę w J-ebiu koło 14 to sprawdze.....na razie wymiana springow z tylu trwa...
Rekomendowane odpowiedzi