Polko_V Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 My też dziękujemy za spocicha niestety praca, więc musieliśmy się zmywać. Ale za to miałem "lajt" szychtę
Majkel Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Pany za wczorajsze marznięcie heh i ja dziekuje seves, za twoją furką wszyscy się oglądali, więc stykło by ino naklejke gumballa nakleic na mache i zaraz by podlatywali se foty pstrykać Myśmy z młodym staneli na koniec jeszcze na rondzie przy samym zjeźdżie, i tam chyba były najlepsze miejscówy później jak się rozstaliśmy dzwonilem żeby jak coś Adaśka do szałasu zabrać i potem go odwieźć, ale miales chyba wyłączony tel
seves Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Pany za wczorajsze marznięcie heh i ja dziekuje seves, za twoją furką wszyscy się oglądali, więc stykło by ino naklejke gumballa nakleic na mache i zaraz by podlatywali se foty pstrykać Myśmy z młodym staneli na koniec jeszcze na rondzie przy samym zjeźdżie, i tam chyba były najlepsze miejscówy później jak się rozstaliśmy dzwonilem żeby jak coś Adaśka do szałasu zabrać i potem go odwieźć, ale miales chyba wyłączony tel kurw do mnie ciągle ktoś dzwonił bo sms z numerami nieodebranych mi przychodziły ale było tego tyle że nie dałem rady oddzwaniać oni się oglądali bo jeszcze tylu odprysków na zderzaku nie widzieli
tomaszstn Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Pany za wczorajsze marznięcie Trzeba było jak Maniek wpaść na katowicką 10 ogrzać się przy ognisku, siedzieliśmy do 23.00 z haczykiem
Majkel Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Pany za wczorajsze marznięcie heh i ja dziekuje seves, za twoją furką wszyscy się oglądali, więc stykło by ino naklejke gumballa nakleic na mache i zaraz by podlatywali se foty pstrykać Myśmy z młodym staneli na koniec jeszcze na rondzie przy samym zjeźdżie, i tam chyba były najlepsze miejscówy później jak się rozstaliśmy dzwonilem żeby jak coś Adaśka do szałasu zabrać i potem go odwieźć, ale miales chyba wyłączony tel kurw do mnie ciągle ktoś dzwonił bo sms z numerami nieodebranych mi przychodziły ale było tego tyle że nie dałem rady oddzwaniać oni się oglądali bo jeszcze tylu odprysków na zderzaku nie widzieli co do odprysków... wczoraj mi ich sporo przybyło na przodzie po jeźdżie za Tobą przez to jak wracaliśmy z Czech zostałem lekko w tyle (no i też po cześci przez to, że mi mocy brakło przy 220)
seves Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Pany za wczorajsze marznięcie Trzeba było jak Maniek wpaść na katowicką 10 ogrzać się przy ognisku, siedzieliśmy do 23.00 z haczykiem musiałem być o 21 w gliwicach więc sie spieszyłem a wracałem faktycznie ok 22:30 tylko o tej porze bez sensu byłoby już podjeżdzać bo byśmy się minęli ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- maniek mi też przybyło po jezdzie za ta vectra i badboyem a jak vectra przyspieszyla badboyowi kiedy ja wyprzedal wiedzialem ze musze bronic honoru klubu
Majkel Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Pany za wczorajsze marznięcie Trzeba było jak Maniek wpaść na katowicką 10 ogrzać się przy ognisku, siedzieliśmy do 23.00 z haczykiem musiałem być o 21 w gliwicach więc sie spieszyłem a wracałem faktycznie ok 22:30 tylko o tej porze bez sensu byłoby już podjeżdzać bo byśmy się minęli ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- maniek mi też przybyło po jezdzie za ta vectra i badboyem a jak vectra przyspieszyla badboyowi kiedy ja wyprzedal wiedzialem ze musze bronic honoru klubu fajny mi honor... jednego bronić, a drugiego w tyle zostawić samego sobie i innym na pożarcie :grin::grin:
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 :hi: Wracam do żywych No stary słyszałem że pod autobus wpadłeś
Polko_V Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 :hi: Wracam do żywych No stary słyszałem że pod autobus wpadłeś http://www.polskiwilk.org.pl/images/galerie/d1kx59_kuna-droga.jpg :polew:...i w ten oto sposób...zginął:grin:
Majkel Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 :hi: Wracam do żywych No stary słyszałem że pod autobus wpadłeś http://www.polskiwilk.org.pl/images/galerie/d1kx59_kuna-droga.jpg :polew::polew::polew::polew:
addassko Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Pany za wczorajsze marznięcie Trzeba było jak Maniek wpaść na katowicką 10 ogrzać się przy ognisku, siedzieliśmy do 23.00 z haczykiem musiałem być o 21 w gliwicach więc sie spieszyłem a wracałem faktycznie ok 22:30 tylko o tej porze bez sensu byłoby już podjeżdzać bo byśmy się minęli ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- maniek mi też przybyło po jezdzie za ta vectra i badboyem a jak vectra przyspieszyla badboyowi kiedy ja wyprzedal wiedzialem ze musze bronic honoru klubu bylo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi