horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 No czy dobry/zły ? Czy warto im zostawić auto? Ktoś u nich coś ogarniał?
danielom Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Stary konkretnie, o kogo Tobie chodzi?
horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Elektromechanika pojazdowa ul. Osińska 20A Żory.
Pucek Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Elektromechanika pojazdowa ul. Osińska 20A Żory. Chcesz tam robić tego DPFa? Ludzie o to pytają...
Arturoo Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 nie wiem ale z dpf'em to czytałem ,że dynosoft usuwa i jest spokój....... u Kazika w garażu to ja mogę auto odkurzyć...nie mieszając w to Sławka ........
horny devil Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Dzięki jeszcze raz wszystkim za odpowiedzi. Jutro odbieram auto choć by skały srały. Jak nie ogarną to od razu tel na kontakt od danielom. Jak i on sie nie podejmie to zostaje dynosoft. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze samochód od kolegi który musiał wyjechać do de. Robię teraz za pośrednika. Gdybym sam ogarniał temat od początku to tylko przez "forumowe" kontakty i polecenia
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Dzięki jeszcze raz wszystkim za odpowiedzi. Jutro odbieram auto choć by skały srały. Jak nie ogarną to od razu tel na kontakt od danielom. Jak i on sie nie podejmie to zostaje dynosoft. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze samochód od kolegi który musiał wyjechać do de. Robię teraz za pośrednika. Gdybym sam ogarniał temat od początku to tylko przez "forumowe" kontakty i polecenia Nigdy nie wiadomo jak człowiek zrobi dobrze.....
horny devil Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Dzięki jeszcze raz wszystkim za odpowiedzi. Jutro odbieram auto choć by skały srały. Jak nie ogarną to od razu tel na kontakt od danielom. Jak i on sie nie podejmie to zostaje dynosoft. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze samochód od kolegi który musiał wyjechać do de. Robię teraz za pośrednika. Gdybym sam ogarniał temat od początku to tylko przez "forumowe" kontakty i polecenia Nigdy nie wiadomo jak człowiek zrobi dobrze..... :hi: Też racja. Tam gdzie teraz "robią" auta niby też z polecenia ale nie z forum.
#Przemo# Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 nie wiem ale z dpf'em to czytałem ,że dynosoft usuwa i jest spokój.......u Kazika w garażu to ja mogę auto odkurzyć...nie mieszając w to Sławka ........ No czasami trzeba salon posprzątać skoro masz zakaz na wstęp do kartony... ...przepraszam "mieszkania" :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi