Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 a czemu mielibysmy nie jechac? ja sie wybieram jak bedzie pogoda jesli bede padalo albo bedzie zimno to odpadam Z tą pogodą jest problem, sam się zastanawiam czy jechać bo raz to siara tym moim wjeżdżać, a dwa będę o 8 rano wychodził dopiero z roboty
Arturoo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja odpadam......za zimno i za mokro...... w końcu mieszkam niedaleko Kuny .............................. a to jednak zobowiązuje
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie będę ukrywał że nie chce mi się jechać do nysy, mam też sporo roboty na placu budowy więc jest co robić
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja będę dzwonić do osób które są tam od piątku żeby potwierdzić pogodę, jak nie będzie padać to można jechać. ---------- Post dopisany at 16:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- a czemu mielibysmy nie jechac? ja sie wybieram jak bedzie pogoda jesli bede padalo albo bedzie zimno to odpadam Z tą pogodą jest problem, sam się zastanawiam czy jechać bo raz to siara tym moim wjeżdżać, a dwa będę o 8 rano wychodził dopiero z roboty Tak jak dydo, który ze mną chyba jedzie
dydo85 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja odpuszczę jedynie jak będzie deszcz. tylko nie wiem o której skończę robotę...
Kuna Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja odpadam......za zimno i za mokro......w końcu mieszkam niedaleko Kuny .............................. a to jednak zobowiązuje Coś w tym jest bo mam to samo
Polko_V Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 My pojedziem...nie wiem jeszcze o której...o 7...8 wyjeżdzamy?? Nie wiem...naprawdę nie wiem...
H4mm3R Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 My pojedziem...nie wiem jeszcze o której...o 7...8 wyjeżdzamy?? Nie wiem...naprawdę nie wiem... Pogadamy jutro na spocie
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 A jest jutro spot? Nie wiem czy przyjeżdżać znowu na kolację czy też nie
dydo85 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja tylko nie wiem czy wyjadę z temperaturą czy bez. wolnego nie chcą dać więc jest mi na już ciężko sprecyzować godzinę
Polko_V Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 A jest jutro spot? Nie wiem czy przyjeżdżać znowu na kolację czy też nie nie bądź pipą i przyjeżdzaj ... ...ja bd ale koło 20.30 żeby nie było czemu tak późno..., bo mam na 12 do robo i prędzej się nie da:wink: p.s. zawsze jestem na spotach...pod warunkiem, że nie mam na 18:wink: Hammerku dogadamy się...myślę
Polko_V Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Może wpadnę ale nie obiecuję ...nie pierdziel głupot, tylko wpadnij na kolacyjkę 3mcie się dobranoc:hi:
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a założyciel tego wątku to na spoty jeszcze jeździ ,czy czeka aż w końcu będzie kolorowy jak Wihajster :grin::grin: i nie będzie musiał już tak często wpadać :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi