Polko_V Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 curva to już teraz jest piątek....ya pier**le straciłem się już...od poniedziałku "drenaż wokół" domu - praca i tak cały czas:facepalm: ---------- Post dopisany at 02:07 ---------- Poprzedni post napisany at 02:05 ---------- a właśnie Pany...jak ktoś do mnie dzwonił i nie odbieram czy cuś...wybaczcie mam taki nawał roboty, że nawet wysrać się nie mam czasu:zemdlał:
danielom Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 Kuźwa tych Żorskich było tylu że trzeba było łokciami się rozpychać ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- tomaszstn dzięki bardzo :wink: :whistling:auto mi się prowadzi jak gokart :kox: Patrzyłem na necie, wychodzi ponad 10zł za 1kg, a parę kilo tam było ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- także może w końcu się troszkę zrewanżowałem ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- chociaż w niewielkim stopniu Ja jestem we Wrocku to za bardzo nie mialem sie jak pojawic
#Przemo# Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 dzięki Pany za spocisko, no i biała B7 zajefajna
tomaszstn Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Daniel, spoko, zawsze się coś może przydarzyć
RS Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Mi tyz milo było poznać tych fajnych chopow!
Rekomendowane odpowiedzi