H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Widzisz że synek nimo czasu dla forum to go wyreczam żebyś nie żył w nieświadomości
seves Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 :grin::grin::grin::grin: majkel - oglądnięta:wink: co do wnętrza to drobiazgi za kilka stówek i będzie ideał bo włączniki praktycznie wszystkie w słabym stanie ale to standard w 01-02.. Na kompie błędów troche wywaliło ale większość pierdół z klimatronika, webasto i nawi... Najbardziej zaskakujące i ciekawe to kalafiorki rdzy wzdłuż lewego słupka przez prawie cały dach i to będzie dosyć trudne do ogarnięcia - farba jeszcze jest cała ale nie wiadomo jak długo i ska to się w ogóle wzięło:kwasny: hammer - ale to takie dziwne głuche stuki i to niezależnie od wielkości dziury - tak samo napierdala na lekkich jak większych nierównościach i jak auto dłużej stoi to sa wieksze a jak troche pojeżdzę to są trochę cichsze dziwne w uj
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Łączniki stabilizatora sprawdzałeś? Ja bym wahacze posprawdzał. ---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------
Majkel Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 o tych kalafiorkach nie wiedziałem No ale wszystko jest kwestią dogadania się miedzy twoim kumplem a nim
seves Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Łączniki stabilizatora sprawdzałeś? Ja bym wahacze posprawdzał. byłem na trzepaku na stacji diagnostycznej i sprawdzał i sprawdzał i mówi nic nie ma - mówię mu że "to napierdala" dosłownie tak to ująłem to sprawdzał jeszcze raz - zapytałem o drążki to kierą kazał ruszać i nic ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- o tych kalafiorkach nie wiedziałem No ale wszystko jest kwestią dogadania się miedzy twoim kumplem a nim dokładnie, bierze ją jeszcze pod uwagę
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Łączniki stabilizatora sprawdzałeś? Ja bym wahacze posprawdzał. byłem na trzepaku na stacji diagnostycznej i sprawdzał i sprawdzał i mówi nic nie ma - mówię mu że "to napierdala" dosłownie tak to ująłem to sprawdzał jeszcze raz - zapytałem o drążki to kierą kazał ruszać i nic Te stacje diagnostyczne są uja warte zagadaj do Grzesia, oni Ci to posprawdza.
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Łączniki stabilizatora sprawdzałeś? Ja bym wahacze posprawdzał. byłem na trzepaku na stacji diagnostycznej i sprawdzał i sprawdzał i mówi nic nie ma - mówię mu że "to napierdala" dosłownie tak to ująłem to sprawdzał jeszcze raz - zapytałem o drążki to kierą kazał ruszać i nic Te stacje diagnostyczne są uja warte zagadaj do Grzesia, oni Ci to posprawdza.
seves Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 helloł Łączniki stabilizatora sprawdzałeś? Ja bym wahacze posprawdzał. byłem na trzepaku na stacji diagnostycznej i sprawdzał i sprawdzał i mówi nic nie ma - mówię mu że "to napierdala" dosłownie tak to ująłem to sprawdzał jeszcze raz - zapytałem o drążki to kierą kazał ruszać i nic Te stacje diagnostyczne są uja warte zagadaj do Grzesia, oni Ci to posprawdza. ok
Polko_V Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Bo bym w końcu ten tył skręcił wiem wiem Hammerku... najprędzej jak się nic nie zmieni w sobotę popołudniu ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- już jestem po dwudniowej przerwie...nadajnik mi musieli przenieść i teraz jest na... ...tak to jest rusztowanie:grin: a tu Arturku specjalnie dla Ciebie już nie mówię o tym burdelu na placu:facepalm:
Polko_V Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 tornado to ja mam na placu:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Nie raz zauważyłem jak dmuchało ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Winda bydzie? Bo jak jo tam wiada na parapetówa?
Polko_V Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 jaa...bydzie...budowlańcy mieli taki wyciąg do hasioków...wynajmniemy:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi