danielom Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 Mam pytanie czy ktoś przerabiał temat przerobienie konsoli środkowej w A4 z 98 roku na model 99 , tam jest możliwość wepchnięcia dużej nawigacji tv itd , z tego co się zorientowałem trzeba kupić całą konsole z 99 , panel klimatyzacji , i przełączniki u góry i niewiem czy lewarek z mieszkiem pasują ale wydaje mi się że chyba nie. Chodzi mi generalnie jak to wygląda od tyłu jakie sa wejścia do klimy w starej i nowej i czy będą pasować , tak samo górne wyłączniki czy mają takie same wejścia czy może trzeba coś ciąć i przerabiać ?? Prosze o jakieś sugestie. Ty jak już siedzisz w robocie to rób a nie siedź na forum ... :D:D Nie umiem znalezc posta kolegi wiec tak zacytuje. Ja przerabialem
Matek Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 ...no to szykuje się frekwencja eee to ja też nie odpuszcze nie ma bata
Arturoo Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Ja tez wpadne. .......no i sprawa sie rypła
Polko_V Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 ...no to szykuje się frekwencja eee to ja też nie odpuszcze nie ma bata :naughty: Ja tez wpadne. .......no i sprawa sie rypła :grin:
Matek Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Sent from my LG-P700 using Tapatalk
horny devil Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Chyba umyje moje porysowane padło i też się zjawie.
Rekomendowane odpowiedzi