Arturoo Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 wysłane z one v ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 06:48 ---------- Polko_V najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
m3rvin Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Grzesiu najlepszego 100lot :banan::banan: :hi:
Mario22 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Grzesiek Sto Lat no i tort urodzinowy ...
Majkel Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 :hi:majkel bus'em latosz? tak busem, blaszakiem ...ale mam nadzieję, że już niedługo skończe z kierownicą rozumie blaszka do 3,5t bez tacha latasz twoja i pod spedycja czy tylko driver ? dokładnie, żadnego tacha i blacha, no i jeżdże dla kolesia, auto nie moje, przynajmniej mniejszy stres nie raz po 20-30h za kółkiem żałuje że nie mam tego tacha Też tak kiedyś miałem do czasu aż po wielu godzinach jazdy z trasy w trase pod rzeszowem calego załadowanego transita agd posadziłem bez kół za rowem w polu.... Wysłane z telewizora Note2 U nas też nie jeden już przysnął (mi się 2 razy osobiście zdarzyło) ale na szczęście nigdy się nikomu nic nie stało, efektem były tylko delikatnie poobijane auta... niestety ta robota tak wygląda, żeby zarobić trzeba swoje się najeździć Dlatego jak tylko coś znajde bez zastanowienia kończe z kierownicą, prawie 5 lat rozbijania się wystarczy ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- Polko, na fejsie już poszło, ale tu jeszcze nie pisałem... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BRACHU, OBY TE STUDZIENKI W ŻORACH CI POLIKWIDOWALI I PROGÓW ZWALNIAJĄCY WIYNCY JUŻ NIY STAWIALI!!!!
A4-Tomek Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Sto lat Polko :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Polko_V Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 dziękuje Pany...dziękuje...
Mario22 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Nie dziękuj tylko zdmuchnij te świeczki i daj po kawałku mojego tortu ... :D Wysłane z telewizora Note2
Orzeszek Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Ktoś tu mówił o torcie ? Najlepszego Grzesiu Wysłane z S Advance
Polko_V Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 no no no... no to: pfffffffffffffffffffffffffffffffff...zdmuchnięte ...
Mario22 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Ktoś tu mówił o torcie ?Najlepszego Grzesiu http://img.tapatalk.com/d/13/10/24/epejuhaq.jpg Wysłane z S Advance Przebiles mój tort ... Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Z rana Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi