Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Do mnie wpadnie zaraz brachol.....coś tam łykniem....pewnie .......do auta nie wsiądę..............więc beze mnie....Sorki .... wysłane z one v
Majkel Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny?
neimaD Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 ehh jednak pass... Ania mnie dzisiaj nie puści
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie
Majkel Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie Kaj mosz listwy?
Majkel Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie Kaj mosz listwy? listwy założone, stare już dawno wyslane
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie Kaj mosz listwy? listwy założone, stare już dawno wyslane to co się nie chwalisz
Majkel Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie Kaj mosz listwy? listwy założone, stare już dawno wyslane to co się nie chwalisz wyglądo jak zwykłe 1.9 tdi z listwami z esy, czym tu sie chwolić porobie całosć na zewnątrz to wtedy fotki pstrykne
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie Kaj mosz listwy? listwy założone, stare już dawno wyslane to co się nie chwalisz wyglądo jak zwykłe 1.9 tdi z listwami z esy, czym tu sie chwolić porobie całosć na zewnątrz to wtedy fotki pstrykne Za ile ześ kupił te listwy, gdyby nie jo
Majkel Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie Kaj mosz listwy? listwy założone, stare już dawno wyslane to co się nie chwalisz wyglądo jak zwykłe 1.9 tdi z listwami z esy, czym tu sie chwolić porobie całosć na zewnątrz to wtedy fotki pstrykne Za ile ześ kupił te listwy, gdyby nie jo no fakt, jakby niy Ty, to dali bych pewnie szukoł, a więc oficjalnie na forum DZIĘKUJE za nawrócenie za 675 udało mi sie je wyrwać a moje stare ( w tym jedna fest obito) poszły za 150, więc chyba sie opłacało te esowate malowane i tak i tak by byly
H4mm3R Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobra Pany... Wy tu o kawie, a tu trzeba kogoś, kto będzie umiał mi zrobić kodowanie nowej kiery i będzie miał trochę chęci pomóc mi zmontować to wszystko zusammen do kupy za jakies 3 tygodnie ktoś chętny? Pane za 3 tyg to ja nie wiem co to będzie a ja wiem... majkel zacznie 2 tygodniowy urlop i będzie rezał kierownice... możliwe że w Zabełkowie Kaj mosz listwy? listwy założone, stare już dawno wyslane to co się nie chwalisz wyglądo jak zwykłe 1.9 tdi z listwami z esy, czym tu sie chwolić porobie całosć na zewnątrz to wtedy fotki pstrykne Za ile ześ kupił te listwy, gdyby nie jo no fakt, jakby niy Ty, to dali bych pewnie szukoł, a więc oficjalnie na forum DZIĘKUJE za nawrócenie za 675 udało mi sie je wyrwać a moje stare ( w tym jedna fest obito) poszły za 150, więc chyba sie opłacało te esowate malowane i tak i tak by byly Nooo
m3rvin Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 dam pracę / szukam kierowcy kierowca busa plandeka po de 3,5tkat B niemiecki by sie dogadac mile widziane adr i doswiadczenie CV na @ -> [email protected] v
Rekomendowane odpowiedzi