Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pucek szkoda bryki ....grunt ,że nic się Ci nie stało....auto sie klepnie btw Dzięki za spota ....Piter dzięki za paczuszkę :slina: zaopiekuję się tym ..............Krzysztof....Tobie za przejażdżkę.....jak zwykle odczucia nie do opisania ................reszcie ekipy za fajne towarzystwo .... Laki....nie do Ciebie pisałem :polew::polew:
Majkel Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 I jak tam nowa miejscówka, nadaje się na spoty czy zostajecie przy szałasie?
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 jeden ciul....i tak wszyscy jadą ,a z okolicy to tylko Andrzej z buta przeszedł ...bo mu się klekota z garażu nie opłacało wyciągać
Majkel Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 jeden ciul....i tak wszyscy jadą ,a z okolicy to tylko Andrzej z buta przeszedł ...bo mu się klekota z garażu nie opłacało wyciągać Pewnie szkoda mu było go uświnić
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 bob budowniczy wytłumaczony....robote trza zrobić..... Pucek....cóż......bywa ..... Kuna - pierdoła. kropke mu trza załatwić żółtą seves....te d*py go kiedyś zgubią dydo.....za dużo koleżanek
H4mm3R Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzięki za spota, miejsce spoko tylko zdecydowanie jadło lepsze Pucek ja nie wiem czy bym teraz dał auto do naprawy w ASO po tym co tam kiedyś widziałem
neimaD Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Szkoda, że mnie nie było... Nadrobimy po świętach :-) wesołych... Ho ho ho :-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dzięki za spota, miejsce spoko tylko zdecydowanie jadło lepsze Pucek ja nie wiem czy bym teraz dał auto do naprawy w ASO po tym co tam kiedyś widziałem nie pier**l ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ---------- a co widziałeś ? no i
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dzięki za spota, miejsce spoko tylko zdecydowanie jadło lepsze Pucek ja nie wiem czy bym teraz dał auto do naprawy w ASO po tym co tam kiedyś widziałem nie pier**l ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ---------- a co widziałeś ? Jak kociarnia mi auto składa, a to tu czegoś brakuje, a to osłonę mi przytopili bo chyba lampę na nią przyłożyli i tak co chwilę coś Nie twierdzę że u Ciebie też tak jest, mówię o Rybniku
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dzięki za spota, miejsce spoko tylko zdecydowanie jadło lepsze Pucek ja nie wiem czy bym teraz dał auto do naprawy w ASO po tym co tam kiedyś widziałem nie pier**l ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ---------- a co widziałeś ? Jak kociarnia mi auto składa, a to tu czegoś brakuje, a to osłonę mi przytopili bo chyba lampę na nią przyłożyli i tak co chwilę coś Nie twierdzę że u Ciebie też tak jest, mówię o Rybniku No...wyglądało to jak na praktyce.....
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dzięki za spota, miejsce spoko tylko zdecydowanie jadło lepsze Pucek ja nie wiem czy bym teraz dał auto do naprawy w ASO po tym co tam kiedyś widziałem nie pier**l ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ---------- a co widziałeś ? Jak kociarnia mi auto składa, a to tu czegoś brakuje, a to osłonę mi przytopili bo chyba lampę na nią przyłożyli i tak co chwilę coś Nie twierdzę że u Ciebie też tak jest, mówię o Rybniku nie wiem co tam mają za blacharzy bo dawno mnie tam nie było PS. Było u mnie kilka klubowych furek, które wizualnie wyglądają bdb, a po rozebraniu kilku elementów okazuje się, że są : po dzwonie, naprawione druciarsko, przy składaniu samochodu nic nie trzyma się kupy bo albo coś było już klejone, albo nie pasuje bo właśnie ktoś wcześniej już to spierdolił itp itd... Nie twierdzę, że taki samochód Ty masz, to tylko moja mała dygresja
#Przemo# Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 ale by grosiwa z zupy zostało Tylko bys się zdziwił jakby ci rachunek za prąd przyszedł I jak tam nowa miejscówka, nadaje się na spoty czy zostajecie przy szałasie? Mnie osobiście w Szałasie żarełko lepiej smakuje Dzięki za spota, miejsce spoko tylko zdecydowanie jadło lepsze Pucek ja nie wiem czy bym teraz dał auto do naprawy w ASO po tym co tam kiedyś widziałem nie pier**l ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ---------- a co widziałeś ? Jak kociarnia mi auto składa, a to tu czegoś brakuje, a to osłonę mi przytopili bo chyba lampę na nią przyłożyli i tak co chwilę coś Nie twierdzę że u Ciebie też tak jest, mówię o Rybniku No niestety serwis serwisowi nie równy a MAGRO ogólnie poszło na psy odkąd go Holendrzy przejeli Chociaż i tak INTER WELM Bielsko to są mistrzowie wszechświata
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Magro nie zostało przejęte przez holendrów Należy do austriackiego holdingu Porsche Inter Auto
#Przemo# Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Magro nie zostało przejęte przez holendrów Należy do austriackiego holdingu Porsche Inter Auto akurat znam już byłego właściciela i od niego kupił to Kulczyk a od Kulczyka jakiś Holding Holenderski ale to było już ze 3 lata temu także może znowu się coś zmieniło
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Magro nie zostało przejęte przez holendrów Należy do austriackiego holdingu Porsche Inter Auto akurat znam już byłego właściciela i od niego kupił to Kulczyk a od Kulczyka jakiś Holding Holenderski ale to było już ze 3 lata temu także może znowu się coś zmieniło Magro -> KPI Polska- Kulczyk ( Holandia) -> Porsche Inter Auto (Austria)
Rekomendowane odpowiedzi