neimaD Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Auto umyte... Jak do jutra się up***doli to nigdzie nie jadę... Idę się zagrażać... :-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
#Przemo# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 To jak robicie dzisiaj jakiegoś spota?
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 6:42 Quattro Tego nie wiem ,czy miał Q ....ale na pewno zrobił to z gracją..... wysłane z one v
Pretor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja mogę przyjechać na spota. Sony Xperia
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A ja odpuszczam....... wysłane z one v
Majkel Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mnie też dzisiaj nie będzie Pretor - wyluzuj bo Cię skropkują, wszędzie się jakiś palant znajdzie który chce się pozbyć swoich gratów i robi ludzi w ciula...
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pretor - wyluzuj bo Cię skropkują, wszędzie się jakiś palant znajdzie który chce się pozbyć swoich gratów i robi ludzi w ciula... ?????
Rekomendowane odpowiedzi