srb38vx Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ale nudą tu wieje dawajcie jakiś ciekawy temat
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 jakbyś czasem też tu wszedł zamiast ciągle pucować ten swój czerwony środek to może by tak nudno nie było... ......jak chcesz by nie wiało nudą to mogę zadzwonić do Gosi gdzie jedziesz na "szkolenie" ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:11 ---------- Pewnie będzie zdziwione ,że ja wiem jak ma na imię wykładowca.....wrc...
srb38vx Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 jakbyś czasem też tu wszedł zamiast ciągle pucować ten swój czerwony środek to może by tak nudno nie było.........jak chcesz by nie wiało nudą to mogę zadzwonić do Gosi gdzie jedziesz na "szkolenie" ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:11 ---------- Pewnie będzie zdziwione ,że ja wiem jak ma na imię wykładowca.....wrc... Ty ciulu :polew::polew::polew::polew::polew:
Pretor Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Andrzej jak Ci się nudzi to zawsze możesz zajżeć przez okno czy Twojemu psu się też nie nudzi bo z tego co kiedyś czytałem to dla zabicia nudy robi ciekawe rzeczy Sony Xperia
blant88 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Bedzie cieplo to beda jezdzic tak jak w zeszlym roku do 12 w nocy nie raz sie stalo oczywiście jak jest pogoda to nawet idzie po grandzić ognicho,grill itp. U Was od tego grilowania ciągłego mi bęben urósł to było dobre
srb38vx Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Andrzej jak Ci się nudzi to zawsze możesz zajżeć przez okno czy Twojemu psu się też nie nudzi bo z tego co kiedyś czytałem to dla zabicia nudy robi ciekawe rzeczy Sony Xperia :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi