marcintuchola Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Koledzy mam pytanie jeśli mam lotkę ori s-line to muszę wywiercić 2 dziury na montaż?? Czy tylko przykleić ją na taśmę dwustronna? Pozdrawiam i dzięki za pomoc
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wystarczy tasma dwustronna 3M Dobrze łapie
czorny_07 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Polecam taśmę piankową dwustronną, ja mam na niej wszystko co da sie przykleić rejestracje trzyma bez zarzutu link do aukcji, ale przypuszczam, że znajdziesz ją w twojej okolicy http://allegro.pl/mocna-tasma-klejaca-piankowa-dwustronna-8mm-10m-i1996716154.html
marcintuchola Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 No tak tylko teraz mam pytanie dotyczące 2 bolców które są do montażu lotki. Mam je zeszlifować ??
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 No tak tylko teraz mam pytanie dotyczące 2 bolców które są do montażu lotki. Mam je zeszlifować ?? Tak
yaboo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Koledzy mam pytanie jeśli mam lotkę ori s-line to muszę wywiercić 2 dziury na montaż?? Czy tylko przykleić ją na taśmę dwustronna? Pozdrawiam i dzięki za pomoc Ja wywierciłem otwory, i dodatkowo przykleiłem klejem do szyb.....
marcintuchola Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzięki koledzy za pomoc
czarny Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 to jak to jest skoro ori lotka ma dziury na śruby dlaczego na nich się nie trzyma? pozdrawiam
omerta Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zawsze można przykleić sylikonem do szyb też dobrze trzyma, ale trzeb uważać żeby nie zapaćkać lakieru
yaboo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 to jak to jest skoro ori lotka ma dziury na śruby dlaczego na nich się nie trzyma? pozdrawiam lotka nie ma dziur tylko kołki, w które wkręcasz śruby, kołki wchodzą w otwory w klapie jeśli jest pod s-line... kołki obcnamy i lotkę kleimy na taśme dwustronną lub klej do szyb, można też otwory wiercić jak w ori i taśma jak kto woli ... klapa od s-line na czerwono zaznaczone otwory pod kołki w lotce, szare to pozostałości po taśmie dwustronnej
blaster99 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 trzeba uważać klej do szyb bo mój brat tak zrobił i mu ori lotka pofalowała. Dół na maksa bo lotki tanie nie są - teraz pozostała tylko szpachla... Lada dzień ja będę zakładał lotke i klej do szyb odpada, ale martwię się czy sama taśma mi utrzyma lotkę ???
Stichy Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja dalem na klej i nic nie pofalowalo i trzyma
hellboy868 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja bym tez przykleil na tasmie 3male bolce bym zostawil i wywiercil pod nie otwoey,zawsze to bedzie stabilniejsze
grzes283 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Panowie, stoję przed tym samym problemem. Nie wiem jak to jest u mnie rozwiązane, ale podejrzewam że nie mam otworów na kołki, Chyba bym je widział po otwarciu klapy? Teraz druga sprawa. Jak w miare bezkolizyjnie odkleic standardową lotke?
grzes283 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 A ty tak masz, fajnie musi wyglądać. To taki Japan Tunning, tak?
Stichy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dokladnie tak jak mowisz - dolozylem jeszcze DSR bo za malo dociskalo tyl jak wjezdzalem na dzialke i nie miescilem sie pod szlabanem
H4mm3R Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Panowie, stoję przed tym samym problemem. Nie wiem jak to jest u mnie rozwiązane, ale podejrzewam że nie mam otworów na kołki, Chyba bym je widział po otwarciu klapy? Teraz druga sprawa. Jak w miare bezkolizyjnie odkleic standardową lotke? Kolego a Ty masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem? Wszystko jest opisane w tym temacie, kołki odcinasz i kleisz na taśmie lub kleju do szyb na klapę.
Rekomendowane odpowiedzi