topor Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 w ramach OT rowniez napisze:D a co... naciagaj gumy na Tomasony i klikaj fotki.. bo czuje ze bedzie miodnie! [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:33_________________________________________________krotki... ale ja nic nie chce mowic:D -Avusy sa moim 3 kompletem kol:D -nie liczac zimowek na stalusach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 krotki... ale ja nic nie chce mowic:D -Avusy sa moim 3 kompletem kol:D -nie liczac zimowek na stalusach:D NO... - pięknie...- sami psychopaci - i jak ja mam być normalny??? hehehe - fotki jak tylko zrobi się ciepło i w końcu wypucuje autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 czyli rozumiem ze kolka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Topor bierz kółka z parapetem, jak go posadzisz to bedzie kox http://static.pagenstecher.de/uploads/f/f7/f75/f75b/seite5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 slepy, jak dla mnie kibel Moze do golfa II takie kola, ale nie do B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a mi z ładną glebą się podoba , Topor a może Avusy S4 tylko 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ja dalej bede na NIE no bo nie... nie sa fajne... do mojego golfa 2 rzeczywiscie by pasowaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nie nie ... uwierzcie mi ze ta felga wyglada zdecydowanie lepiej na zywo i na aucie niz na zdjeciach topor sam widziales ze jest kozak[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:08_________________________________________________krotki ;]]]] hehe i znowu sie czaje na nowe rs4 b7 ( to w ramach OT ) Nowak nic prostszego. Ja mam do sprzedania kolka RS4 B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 moj wymysl...Tył S4, dzielo jednego speca od carbonu. z dywanu sie nei smiac, -piwnica, pokoj gospodarczy;p zderzak w przyszlum tygodniu idzie do lakierowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 kozak ten zderzak bedzie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 okleina na metry z allegro??? :gwizdanie: fajnie bedzie wygladac mialem taki sam dywanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 i mi sie podoba tylko teraz musisz zrobić jakies odniesienie do tego carbonu z zewnątrz :gwizdanie: może jakieś lusterka w carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 te klameczki o których ci kiedys wspominalem topor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 okleina na metry z allegro??? :gwizdanie: fajnie bedzie wygladac mialem taki sam dywanik jak CIe siekne to okleina CI z glowy sie wybije:D :polew: najprawdziwszy wegielek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 nr popielniczki z RS4 8D0 857 951 AA, to jest chyba ogólny numer, a to oznaczenie produkcji rsa 06/00-09/01 1J2 1J2 to jest chyba oznaczenie karbonu, bo przy wszystkich karbonowych elementach występuje jak masz ta listwe na konsole z awaryjnymi to porównaj sobie numery, bedziemy wiedzieć coś więcej, 8D1 863 321 06/00-09/01 1J2 tam może być jeszcze 8d2, bo w ETCE cą dwa numery, a pod 8D0 jest czerń fortepianowa 1LQ o ile się nie mylę jak sprawdzisz to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 oks;) jutro bede napastowal kolegow z Aso;) poza tym kolega cristoforo podal i przyblizone ceny... zlapalem sie za glowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no mam etke 7 tylko nie wiem w jakiej walucie śa tam te ceny bo popielniczka wyszła 157, tylko nie wiem czego złotych euro??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Euro bankowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no to ceny naprawde miażdżą , a zderzaczek prezentuje się konkret , napisz ile Cię wyszło takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 jestem ciekaw ile kosztowaloby mnie skompletoanie moich carbonow w Aso... cena poszala na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi