Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

topor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Mniam, aż zazdroszczę. Szkoda sprzedawać później. No chyba, że cena będzie adekwatna do bajerów i stanu samochodu, bo widać, że o niego dbasz nieprzeciętnie. Tak trzymać. Pozdrawiam i szerokości. :hi:

Ładna sesja :) No i miło ze nawet moja audicka widnieje na Twoim profilu :>

Jak moglo jej zabraknac:))))

piekna sesja: :) kola miodzio (innych nie uznaje-sam mam takie) :kox: lakier ideał:D co tu duzo mowic... bardzo zadbany polift ktory prezentuje sie nieziemsko... przydaloby sie go obnizyc :polew:ciut... tak 20mm. pogratulowac tylko! :cool1:

dzieki kolego:) pokazuj swoja sztuke:D moja juz dawno miala isc w dol ale musiaalem pare rzeczy powymieniac... :D ale teraz mysle ze wezme sie za male mody...:)

na kolejnym spocie:d (mysle o niedzieli godz 20:00) navi jescze nie bedzie;p ale zaraz smigam do servisu po odbior grilla od S4;) [br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 08:20 _________________________________________________grill S4 juz podmontowany :kox: jutro wstawie fotki :>

nie :polew: za tyle ile wciagne karbon to mi sie griil z aso troche cofnie[br]Dopisany: 26 Sierpień 2008, 10:12 _________________________________________________tak bedzie!:)

b4c3ca690aeca4dc.jpg

tak bedzie!:)

Brzydko :thumbdown: Niebieski zderzak nie pasuje :thumbdown: I jeszcze jak on siedzi :thumbdown: Jakieś szpary, jakoś tak wisi... :thumbdown: A i ta tablica rej. tragiczna :thumbdown: hyhy chyba wisz jak Twoje autko będzie po tym modzie wyglądało? :kox::tongue4:

nooo bo przeciez bede jezdzil z niebieskim zderzakiem ;p [br]Dopisany: 29 Sierpień 2008, 12:59_________________________________________________chlopaki... jakby ktos cos slyszal:) kupie sprezyny 1BE -dobrze zaplace

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...