Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze powiem ze bez gwintu ten avus bedzie lepiej wygladal niz te rs6 19 :) Na gwincie inna bajka... Inna sprawa ze nie bedzie tarl pewnie na maksymalnej glebie a te rs6 z et 35 to trche jednak wystaja :wink4:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bez dystansu bedzie z przodu rowno z blotnikiem wiec po co dystans :gwizdanie:

To dlaczego poprzedni avus też 8'' szer. ale et35 jest równo z błotnikami? :) tu jest et45 więc?

Opublikowano

bez dystansu bedzie z przodu rowno z blotnikiem wiec po co dystans :gwizdanie:

To dlaczego poprzedni avus też 8'' szer. ale et35 jest równo z błotnikami? :) tu jest et45 więc?

poprzedni avus to 7,5j i et45 :wink4:

Opublikowano

poprzedni avus to 7,5j i et45 :wink4:

Zależy który :) Avus z S4 tak, ale Avus z S6 to 8j i et35 :)

Opublikowano

no tak ale Topor chyba miał s4 z tego co pamiętam :mysli:

Opublikowano

tak ale ja mówię o porównaniu Avusa II z Avusem I S6, chodzi mi o to skąd stwierdzenie że: Avus II 8j i et45 jest równo z błotnikiem przednim, skoro Avus I z S6 8j i et35 też jest równo z błotnikiem :)

Opublikowano

tak ale ja mówię o porównaniu Avusa II z Avusem I S6, chodzi mi o to skąd stwierdzenie że: Avus II 8j i et45 jest równo z błotnikiem przednim, skoro Avus I z S6 8j i et35 też jest równo z błotnikiem :)

Zróbcie jeden z drugim po fotce i sie wszystko wyjaśni :decayed:

Opublikowano

to pewnie kwestia podejścia, dla niektórych jest bardziej równo, dla innych mniej :wink4:

osobiście twierdzę że et45 przy 7,5j w B5 z przodu jest ok, z tyłu trochę za bardzo schowane, powinno być et35

Opublikowano

ale się uparliście...

nie wyobrażam sobie jeszcze bardziej wysuniętej felgi niż jak jest przy et 45 i 8j feldze, na tył się zgodzę, można dać dystans, ale przód jest na równo z błotnikiem :)

Opublikowano

nie wyobrażam sobie jeszcze bardziej wysuniętej felgi niż jak jest przy et 45 i 8j feldze, na tył się zgodzę, można dać dystans, ale przód jest na równo z błotnikiem :)

:good:

Avus I S6 8j et35 opona 225/45

dscn4159u.th.jpg

A ja sobie wyobrażam :)

Tył też wcale nie jest równo, powiedziałbym nawet że się chowa :)

dscn5078x.th.jpg

czekam na foty 8j et45 ;)

Opublikowano
czekam na foty 8j et45

jak Pucek zrobi.... :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam u siebie ET35 i 7J, a do tego dystanse 20mm i to jest dopiero równo z nadkolem :cool1:

Opublikowano

co Wy sie oracie Tymi nadkolami tak?:D [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 19:06_________________________________________________fotos... mala przymiarka.

avus.jpg

Opublikowano

Nawet pasują do Twojej zieleniny :good:

Opublikowano

Jest dobrze :good:

Opublikowano

nooooo Karolku na zimówki to piękne są :good:

Opublikowano

ładnie wyglądają :decayed:

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem dużo lepiej niż na 19" RS6 :cool1: nawet wysokie zawieszenie nie razi :good:

Opublikowano

no nie źle :good: na aucie wyglądają o niebo lepiej :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...