Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Podświetlany podłokietnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moze mi ktos pokazac zdjecie jak wyglada podswietlany podlokietnik ?

Opublikowano

Zdjęcia niestety nie mam, ale mogę Ci powiedzieć, a raczej napisać, że całe podświetlenie podłokietnika, to dioda umieszczona w jego wnętrzu pomiędzy zawiasami pokrywy podłokietnika. Przynajmniej tak jest u mnie.A propos, wie może ktoś jak zdjąć tę pokrywę. wiem jest taki post na temat demontażu podłokietnika, ale ta operacja (zdjęcie pokrywy) jest jak dla mnie "zbyt dokładna".

:evil:

Opublikowano

Zdjęcie pokrywy ogranicza się do ściśnięcia plastykowych ramion, którymi pokrywa spięta jest ze schowkiem, po ich ściśnięciu ramiona wyskakują z prowadnic w których się przemieszczają.

A propos pakietu oświetlenia schowka: mam wersję 1.9TDI AVF:

1. schowek jest podświetlany

2. podłokietnik jest podświetlany

3. podświetlana jest strefa dywaników

4. zamek w schowku jest zainstalowany

5. brak szuflad pod siedzeniami

6. brak uchwytów/ siatek na oparciach siedzeń

Pozdrawiam

4AD

Opublikowano

Hmm a u mnie jest to i podklokietnik nie jest podswietlony :(

1. schowek jest podświetlany

3. podświetlana jest strefa dywaników

4. zamek w schowku jest zainstalowany

5. szuflady pod siedzeniami

6. siatki na oparciach siedzen

Opublikowano

A ja

schowek podświetlany TAK

szuflad BRAK

siatek BRAK

dywaniki podświetlane TAK

zamka w schowku BRAK

:mysli:

a tak przy okazji szukam nr.siatek za fotelami,kolor czarny ,brakuje mi tego :mysli:

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam pakiet oświetlenia

Schowki pod przednimi siedzeniami

i nie mam podświetlaniego schowka - ale chce miec :wallbash:

Opublikowano

ales kotleta odgrzal-patrz na daty ostatnich odpowiedzi... :wink4:
Opublikowano

Witam. U mnie po kodach wyposażenia nie ma pakietu light, ale mam podświetlany: schowek,dywaniki przód i tył,podłokietnik, drzwi przy otwieraniu i jeszcze w górnej konsoli środkowej mam diody które oświetlają gałke zmiany biegów i okolice. Schowek kluczony no i klimatyzowana część schowka.I co niby to jest coś extra :shocked: [br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 07:12_________________________________________________no i siadke w oparciach no i schowki pod siedzeniami :embarrassed:

Opublikowano

bobek80081 to masz niezly wypas! :shocked: :>

Opublikowano

ales kotleta odgrzal-patrz na daty ostatnich odpowiedzi... :wink4:

A jednak sądalsze posty :>

Opublikowano

no to ja rozjaśnię wszystkim...

mam schowek na kluczyk, półki pod fotelami i siatki za nimi

nie mam podłokietnika w ogóle :polew:

Opublikowano

Bo masz wersję, w której obie ręce należy trzymać na kierownicy, aby nad szatanem zapanować, a nie się podpierać :polew:

A ja mam u siebie podświetlany schowek, siatki za siedzeniami, schowek na kluczyk, szuflady pod siedzeniami, a światełek dodatkowych to mi nawet w drzwiach poskąpili :naughty:, o nogach nie wspominając nawet.... :gwizdanie:

Opublikowano

Czyli AUDI mają aż tak zróżnicowane wyposarzenie?[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 16:28_________________________________________________w sumie takie pierdołki :kox:

Opublikowano

Czyli AUDI mają aż tak zróżnicowane wyposarzenie?[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 16:28_________________________________________________w sumie takie pierdołki :kox:

Każda pierdołka przy kupnie auta troche kosztuje... Ja mam podswietlany schowek, podlokietnik zamykany schowek siatki za siedzeniami i tu koniec... niestety

pozdr

Opublikowano

Wniosek jest jeden: można sobie wybierać dowolne pierdółki z całych pakietów. Ja np. mam oficjalnie pakiet oświetlenie i jest tam:

- oświetlenie drzwi po ich otwarciu (czerwone żarówy z boku i białe pod spodem drzwi oświetlające chodnik)

- oświetlenie regulatorów wlotu powietrza, schowka na wizytówki i uchwytu na napoje, oświetlenie przedniej popielniczki, ale nie wiem czy to nie jest w standardzie

- oświetlenie ambient (2 diody w podsufitce)

- oświetlenie pod nogami, z przodu i z tyłu

- oświetlenie schowka

- oświetlenie bagażnika z dwóch kierunków (z góry i z boku), w bagażniku dodatkowe gniazdo 12V

- podświetlane wszystkie klamki w drzwiach

- podświetlane lusterka w w obu osłonach przeciwsłonecznych - podświetlenie się włącza gdy odsuniemy zasłonkę lusterka

- nie wiem jak w autach bez tego pakietu, ale u mnie oprócz głównego oświetlenia każdy z czterech pasażerów ma jeszcze dodatkową lampkę dla siebie, włączaną w podsufitce

I co ciekawe, nie mam przy tym wszystkim podświetlenia podłokietnika :>. Może dlatego, że to amerykaniec.

A schowki dodatkowe należą do innego pakietu i tez go mam, czyli:

- wysuwane szuflady pod przednimi fotelami, przydatne, ale zmieszczą się tam naprawdę drobiazgi. Nie są podświetlane.

- siatkii w oparciach przednich foteli

Jak widać co model to inaczej. Sądzę, że po prostu każdy element można było dobierać na życzenie, a nie tylko pakietami, stąd te rozbieżności w wyposażeniu naszych aut

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak ktoś jeszcze zajrzy do tego tematu to mam takie pytanko. Jakie żarówki podświetlają klamki wewnątrz auta bo w drzwiach kierowcy mi nie pali a nie chciałbym boczku zdejmować i szukać dopiero żarówek... Pozdr..

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze zajrzy do tego tematu to mam takie pytanko. Jakie żarówki podświetlają klamki wewnątrz auta bo w drzwiach kierowcy mi nie pali a nie chciałbym boczku zdejmować i szukać dopiero żarówek... Pozdr..

jest tam dioda i kawalek plexi :wink4:

Opublikowano

Podpowie mi ktoś co może być przyczyną iż nie świeci mi jedna lampka w tylnich drzwiach oczywiście żarówkę wymieniłem i nic :mysli: ?

Opublikowano

Podpowie mi ktoś co może być przyczyną iż nie świeci mi jedna lampka w tylnich drzwiach oczywiście żarówkę wymieniłem i nic :mysli: ?

tylko lampka ? sprawdz przewody miedzy drzwiami a slupkiem

Opublikowano

@Kubeł a żeby było śmiesznie, ja nie mam pakietu oświetlenie a mam podświetlany schowek :mysli: