Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale skoro Wszyscy widzą że na tym zdjęciu nie ma żadnego wieszaka to po cholerę Ci ten wąż cabanmat ? Ja robię fotki najczęściej na placu przed domem - mam do każdej przesyłki dokładać metr kostki brukowej ponieważ jest na zdjęciu ? Poduszkę chciałeś kupić i poduszkę dostałeś - nie masz do niej zastrzeżeń więc ? I nie zarzucaj Sprzedawcy niewiedzy skoro sam nie masz pojęcia co konkretnie potrzebujesz zamawiając graty dla kogoś.

Swoją drogą Ten Gościu to jakiś hardcor że Tobie zleca zakupy do swojej fury :ok2:

Opublikowano

czyli sprawa wyjasniona.

Opublikowano

Mi to nie robi różnicy... Bo znajomy zabrał poduchę, kasę oddał.

A zlecił bo nikt nie robi zamienników, tylko ori.

Ale mówię... była mowa że poduszka jest w komplecie z jakimś "pałąkiem".

Osobiście to nie było do mojego auta więc nie miałem okazji zobaczyć...

Wielkim problemem dla Sprzedającego było podanie numeru części z Poduszki... której się nie doprosiłem...

W końcu po moich namowach że numer musi być, sprzedający podobno odnalazł numer ale i tak nie raczył mi go podać...

Opublikowano

Mi to nie robi różnicy... Bo znajomy zabrał poduchę, kasę oddał.

A zlecił bo nikt nie robi zamienników, tylko ori.

Ale mówię... była mowa że poduszka jest w komplecie z jakimś "pałąkiem".

Osobiście to nie było do mojego auta więc nie miałem okazji zobaczyć...

Wielkim problemem dla Sprzedającego było podanie numeru części z Poduszki... której się nie doprosiłem...

W końcu po moich namowach że numer musi być, sprzedający podobno odnalazł numer ale i tak nie raczył mi go podać...

dobra chłopcze, bo teraz szukasz dziury w całym, byle posta nabić i mieć +10 do trololololololo. sprawa zamknięta, cześć dobranoc. możesz posta zgłosić (standardowo) :hi:

Opublikowano

a propo co do mojej wiedzy , dam ci rade nie osadzaj ludzi nie znajac ich, po drugie wiem ze nie ma zamiennika ;) po 3 chcesz numer odpal etke i znajdz, po 4 dałem ci do zrozumienia ostatnim pw " :hi: "

Opublikowano

fafnasty dzisiaj wbił ostatni gwózdz do trumny :facepalm:

Założylem lampy pojechałem na stację ustawić je i co Pan powiedział ?

lewa lampa z anglika :facepalm: pozostaje mi tylko powiedzieć JA PIER.....LE KU.....W MAC CO ZA GNO...K

Czy coś się dzieje w tej sprawie?czy gościu chasa sobie po forum jakby nigdy nić?

Opublikowano

lewa lampa z anglika :facepalm: pozostaje mi tylko powiedzieć JA PIER.....LE KU.....W MAC CO ZA GNO...K

Czy coś się dzieje w tej sprawie?czy gościu chasa sobie po forum jakby nigdy nić?

otwórz piwo i przestaw przesłone soczewki. wyjmij lampę i zobacz, czy ma taki treterte do przestawiania przesłony. jeśli nie ma, to odkręć 3 lub 4 śrubki na nasadke 6, zdejmij odbłyśnik i przestaw przesłone o 180 stopni, po czym złóż w odwrotnej kolejności - połapiesz się o co chodzi, otwory są symetryczne. w przypadku polifta to jeden czort eu czy uk, bo to jest do zrobienia.

Opublikowano

otwórz piwo i przestaw przesłone soczewki. wyjmij lampę i zobacz, czy ma taki pierdolnik do przestawiania przesłony. jeśli nie ma, to odkręć 3 lub 4 śrubki na nasadke 6, zdejmij odbłyśnik i przestaw przesłone o 180 stopni, po czym złóż w odwrotnej kolejności - połapiesz się o co chodzi, otwory są symetryczne. w przypadku polifta to jeden czort eu czy uk, bo to jest do zrobienia.

nawet jak jest to do ogarnięcia to i tak nie zmienia faktu że nie zostałem o tym poinformowany! i jest to kolejny wał!

Opublikowano

tu masz rację.

Opublikowano
  • Autor

Zablokowany ma cały dział ogłoszeń

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

To może i ja opiszę swoją sprawę.

Ok. miesiąca temu w moim temacie (http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290618-kupie-caly-przod-a4-b6-w-kolorze-lz9w/) kolega rufek84 napisał, że posiada zderzak, który mógłby mnie zainteresować.

Według tego wpisu zderzak miał być bez halogenów i sprysków, z belką i kratkami. Zarejestrowałem informację i dalej szukałem całego przodu.

Dobiłem targu z innym kolegą, ale brakowało mi zderzaka. Toteż zapytałem rufka, czy nadal ma ten zderzak (17.10.14). Potwierdził i wstępnie dobiliśmy targu.

Do transakcji doszło 26.10, aczkolwiek niestety nie mogłem uczynić tego osobiście, dlatego zderzak zakupił mój znajomy z rodzinnych stron kolegi rufka.

Jako, że obecnie mam rozbity samochód i nie mam nic w zastępstwie, zderzak przeleżał chwilę w magazynie i ostatecznie dotarł do celu wczoraj. Okazało się, że jest bez bocznych kratek i ,przede wszystkim, bez belki.

Kolega rufek84 tłumaczy się, że w momencie, gdy pisał odpowiedź w temacie, nie wiedział, że do swojego "nowego" zderzaka jednak będzie potrzebował kratek i belki.

Ok, rozumiem. Tylko dlaczego mnie o tym nie poinformował, gdy już konkretnie dogrywaliśmy transakcję?

Przecież mógł napisać nawet dzień wcześniej, że warunki uległy zmianie i sprzedaje tak, a nie inaczej.

Bał się, że wtedy zrezygnuję, czy co? :decayed:

Nawet gdybym kupował zderzak osobiście, to zrobiłbym sobie niepotrzebną wycieczkę, bo samej skorupy na pewno bym nie wziął w takiej cenie.

Próbowałem porozmawiać o tym ze sprzedającym, ale ostatecznie uznał temat za zamknięty.

Oczywiście mogę udostępnić PW dla zainteresowanych :).

Opublikowano

Czasami brak mi słów. Jestem na Forum piąty rok. Niejedno tutaj kupiłem i niejedno sprzedałem. Nigdy , Nikt nie miał pretensji co do stanu grata który Mu wysłałem. Pięć lat. Chłopy - wyprodukujcie sobie jajca i przestańcie cudzym kosztem próbować zarobić parę złotych. Dzisiaj gadałem z Jednym z Użytkowników na temat podłokietnika , skórki - piszę że wyślę Mu fotki a Facet odpowiada : "nie trzeba, wiem że Ty mi szajsu nie wyślesz". I takiej opinii życzę Każdemu w dziale "sprzedam".

Złota zasada : nie chcesz być zrobionym w hujka - nie rób w hujka Innych.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Panowie- idźcie na pogaduchy gdzie indziej :wink4:

Opublikowano

Dominik, w takim razie sugeruję założyć na Forum temat o rzetelnych Sprzedających - dla równowagi :wink:

Opublikowano

Bez przesady,to jest norma i oczywistość,za jazdę zgodnie z przepisami tez nikt nikomu nie daje jakichs plusowych punktów,nie róbmy cyrku...

Opublikowano

Ale nowi na forum mieliby wybór, pewny czy ryzykowny świadomie a nie tak jak teraz w ciemno i płacz.

Trzeba tu sporo posiedzieć żeby się odnaleźć co kto i z kim, a byłoby łatwiej.

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

gdyby to była norma to nie byłoby tego tematu Kolego :wink:

Opublikowano

Nie "norma",ze nikt nie oszukuje,a "norma",ze sie nie oszukuje,kolego ;)

Opublikowano

No ok ale skoro wg Ciebie to norma to dlaczego ciągle w tym temacie ktoś się skarży ? jak widać "normy" nie wszystkich dotyczą.

Opublikowano

Nie zrozumiałeś...

Koniec OT