Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja bym wyszedł wcześniej z roboty hehe
junior_tdi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pany, światełka na aucie. muszę przyznać że całkiem przyjemnie leżą tylko jak założyłem to już ciemno było i telefon nie ogarnął fot :/ postaram się załatwić jutro aparat jakiś i pstryknąć jakieś foty
pawullonn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 wrzuć foty nie widziałem tych lamp na allegro ale powiem szczerze że zrobiły na mnie wrażenie
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mnie się średnio widzą. Z B5 robić B7 to tak jak z golfa 2 robić golfa 4. Kórwa widzę, że jak sam się nie wezmę, to nie znajdę takich, które będą poliftowymi LEDami. Zatem... Kupię tanio lampy poliftowe do avanta
junior_tdi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mnie się średnio widzą. Z B5 robić B7 to tak jak z golfa 2 robić golfa 4. Kórwa widzę, że jak sam się nie wezmę, to nie znajdę takich, które będą poliftowymi LEDami. Zatem... Kupię tanio lampy poliftowe do avanta nie widzę problemu, właśnie założyłem te LEDy jak to mówisz - z B7 - i moje polifty są na sprzedanie. d Pisz PW. Pozdrawiam[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 00:25_________________________________________________ wrzuć foty nie widziałem tych lamp na allegro ale powiem szczerze że zrobiły na mnie wrażenie ogarnę aparat i jutro powinny foty wylądować w tym wątku
IDUAL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Chyba najlepsze lampy z nie ori jakie widziałem do avanta ale cena powala. Za tą kase wolałbym kupić 2din konsole kompletną plus podłokietnik jakbym nie miał napewno bardziej bym sie z tego bardziej ucieszył. Ale każdy kupuje co lubi. Napweno na aucie wyglądają ok.
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 A fot jak nie było tak nie ma... :gwizdanie:
junior_tdi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 sorry za jakoś Zdjęcia robione na szybko bułką tartą Lampy na aucie: i tutaj po zmroku, jakość zdjęcia z d*py, odbił się odblask na dole klosza od lampy błyskowej, normalnie są elegancko 2 litery "C" zwrócone do siebie:
Kowi87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 całkiem całkiem , ale ten pasek wstecznego za dnia mógł by być jaśniejszy, tak są przydymione moim zdaniem niepotrzebnie
puzzel1 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 jak dla mnie git Kowi ma racje, ze niepotrzebnie je zadymili. Twoj zderzaczek to s4?
junior_tdi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 jak dla mnie git Kowi ma racje, ze niepotrzebnie je zadymili. Twoj zderzaczek to s4? nie, mam częściowo na aucie pakiet "Caractere". Zajrzyj do mojego tematu, masz tam wiecej fot
Armi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 A mi jakoś te lampy nie leżą :gwizdanie: Może na żywo lepiej bo ze zdjęć to specjalnego szału nie ma
dydekm1 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Adrian a te ledy na dole od czego... :gwizdanie:
kaju Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Adrian a te ledy na dole od czego... :gwizdanie: W ori na dole masz pozycję i stop, więc skoro pozycja jest w literach C, to co może zostać na dole...?
junior_tdi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Adrian a te ledy na dole od czego... :gwizdanie: stop stop
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 ...ja się nie przekonałem...podtrzymuje swoje wcześniejsze zdanie ...no ale Tobie się podoba to nie ma co marudzić
Rekomendowane odpowiedzi