mrogal Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki wszystkim za świetny Zlot :> Było XTRA!...a Krzysztoforski zapowiedział, że od razu zapisuje się na następny zlot w BT taa niech sobie drajwera skoluje, jak ja zlapalem smaka to on zadeklarowal ze nie pije ---------- Post added at 06:52 ---------- Previous post was at 06:48 ---------- Uffff właśnie dojechałem do....Helu:facepalm: padam na pysk, dzięki Panowie i Panie za mój pierwszy zlot było przednio i jak to się mówi "jak się bawić to się bawić drzwi wyje...ć okno wstawić tez sie cieszymy zes sie w mordorze na tym ruszcie nie sfajczyl, respekt za pokonany dystans:shock3::thumbup1::thumbup1:
Wąski Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki wszystkim za zlot ,miło było poznać osobiście i wielkie podziękowania dla organizatorów
moskal Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 yo , dzieki za zlota. szkoda ze najebałem sie tylko w piatek :/
Steav Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 :dziura: Piątek przecholowany, Sobota przeleżana ale warto było Dzięki wszystkim Przeholowany to mało powiedziane:wink: mnie to musieli kuźwa zanieśc do pokoju:polew: :thumbup1: Ja dopiero dziś, bo wczoraj na grilla u teściów się załapałem Dzięki wszystkim i do następnego
miron78 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki wszystkim za mega impreze i mega towarzystwo. Ps. Panowie przypilnujcie proszę dziewczyny/żony bo mnie smsami zawalają z podziękowaniami za impreze i na chatę mi się wpraszają
domin79 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ...dzięki wszystkim za świetną zabawe , dopiero ruszamy do domciu:wink: Włodi mam nadzieje że sie nie obrazisz:decayed: ..piątkowy odlot króla parkietu
Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 :dziura: Piątek przecholowany, Sobota przeleżana ale warto było Dzięki wszystkim Przeholowany to mało powiedziane:wink: mnie to musieli kuźwa zanieśc do pokoju:polew: :polew:
Papuga Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 :dziura: Piątek przecholowany, Sobota przeleżana ale warto było Dzięki wszystkim Przeholowany to mało powiedziane:wink: mnie to musieli kuźwa zanieśc do pokoju:polew: Lele się ciesz ze masz takich dobrych kolegów bo inaczej byś gdzieś pod sosną leżał do rana
czester Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki wszystkim za zlot, jak zawsze było mega pod każdym względem Chociaż nie wiem jak to się stało, że każdy miał 0,00 w niedziele rano, ale pewnie wódki brakło
mydlo Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki wszystkim za zlocik, było zaje....fajnie )a jeszcze w Grodzie Kraka urzęduje
lukasera Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki wszystkim za zlot, jak zawsze było mega pod każdym względem Chociaż nie wiem jak to się stało, że każdy miał 0,00 w niedziele rano, ale pewnie wódki brakło Wladi z Antoniem mieli po 1,6 rano
czester Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 I było warto tam pojechać ??? Jasne, że warto było Napić się cytrynówy po gorolsku z chłopakami, groscha od wrc i przejechać z Kubą jego Lancerem bezcenne ---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:29 ---------- Dzięki wszystkim za zlot, jak zawsze było mega pod każdym względem Chociaż nie wiem jak to się stało, że każdy miał 0,00 w niedziele rano, ale pewnie wódki brakło Wladi z Antoniem mieli po 1,6 rano to w takim razie to tylko ten przepity Śląsk
MalutkaBrunetka Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ...co do cytrynówki, faktycznie dobra była :> trochę za słodka, ale wchodziła ładnie
rafalekx Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 ...co do cytrynówki, faktycznie dobra była :> trochę za słodka, ale wchodziła ładnie Malutka bimberek też Ci ładnie wchodził Dzięki za spota, fajno było
MalutkaBrunetka Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 rafalekx jasne, ładnie wchodził, ale wczorajszy dzień ledwo przeżyłam:wink: Dopiero k. 15 dałam radę cokolwiek zjeść...
mrogal Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 rafalekx jasne, ładnie wchodził, ale wczorajszy dzień ledwo przeżyłam:wink: Dopiero k. 15 dałam radę cokolwiek zjeść... czyli zacnie bylo
Rekomendowane odpowiedzi