Wihajster Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 He he he , widzę że było ostro było ostro , al teraz jestesmy mądrzejsi o jeden zlot Tzn. że alkoholowi mówicie NIE? mówimy "tak" ale nie z każdym sie pije
domjenick Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ...jak ja przeprosiłem wódkę, której nie cierpię-to sobie wyobraz, jaki wpływ na psychofizykę ma ZLOT W BT :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 21:31_________________________________________________ mówimy "tak" ale nie z każdym sie pije ...bo nie każdy moze w tym samym czasie pić... :polew:
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 He he he , widzę że było ostro było ostro , al teraz jestesmy mądrzejsi o jeden zlot Tzn. że alkoholowi mówicie NIE? mówimy "tak" ale nie z każdym sie pije lepiej bym tego nie ujął
Gość MalutkaBrunetka Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ...jak ja przeprosiłem wódkę, której nie cierpię-to sobie wyobraz, jaki wpływ na psychofizykę ma ZLOT W BT :gwizdanie: Ha ha ha domyślam się :>
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 leeee to w marcu sie najarasz az ci paszcza zesztywnieje żeś mi doyebał... to na zdrowotnosc
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 a rano każdy patrzy w lustro i sie zastanawia jak ma na imie.... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 To prawda że dziś w Krakowie pierwszy raz spadł śnieg? tak ,trochu popadało
jarko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 na zlot lepiej zabrac dziewczyne czy kochankę, jak myślicie ????? :mysli: :mysli: O kutwa... Z drzewem do lasu ?
filip1001 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 na zlot lepiej zabrac dziewczyne czy kochankę, jak myślicie ????? :mysli: :mysli: O kutwa... Z drzewem do lasu ? z drewnem jak już
Dev Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 na zlot lepiej zabrac dziewczyne czy kochankę, jak myślicie ????? :mysli: :mysli: O kutwa... Z drzewem do lasu ? masz racje, pojade sam
Mario22 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Weź i żone i kochanke.... podzielisz się z kolegami ... :gwizdanie: :decayed:
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 chciałbym odpowiedzieć, ale jakoś nie zrozumiałem napiszesz raz jeszcze Anno? "napiszesz jeszcze raz ANNO ?" Król strefy :polew: :polew: Ależ ja już odpowiedziałam troszkę wyżej :> Ale Ja nie pytam, tylko cytuje tamtego "szarmanckiego" króla strefy _________________________________________________ W przyszłym roku trzeba nałożyć restrykcje co do zlotów, bo jedna samica i już Wam się w majtkach poprzewracało
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nosfer W przyszłym roku trzeba nałożyć restrykcje co do zlotów, bo jedna samica i już Wam się w majtkach poprzewracało kox Niezle wczoraj naspamowali
dziadek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 na zlot lepiej zabrac dziewczyne czy kochankę, jak myślicie ????? :mysli: :mysli: O kutwa... Z drzewem do lasu ? no proszę cię - w lesie co się Bukowina zwie drzewa do ścięcia raczej nigdy nie ma :gwizdanie: no chyba że ktoś lubi chłopców
domjenick Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 no chyba że ktoś lubi chłopców :polew: :polew: chyba, że Jarek przygotował jakies dodatkowe atrakcje, o których jeszcze nie wiemy :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 no chyba że ktoś lubi chłopców :polew: :polew: chyba, że Jarek przygotował jakies dodatkowe atrakcje, o których jeszcze nie wiemy :gwizdanie: no mam nadzieję że nie bo nigdy bym sobie nie darował że nie jadę w tym roku
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Przebrnąłem przez te kilka stron... Dzentelmeni z Was wszystkich.
domjenick Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ale Ja nie pytam, tylko cytuje tamtego "szarmanckiego" króla strefy są granice, których przekraczać nie wolno... :gwizdanie:
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Przebrnąłem przez te kilka stron... Dzentelmeni z Was wszystkich. Dżentelmeni nie piją przed 12, więc odpadacie
Rekomendowane odpowiedzi