Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lancer EVO X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

img0319j.jpg

nowe blachy odebrane :decayed:

Opublikowano

a od czego taka rejestracja? :decayed:

Opublikowano

a od czego taka rejestracja? :decayed:

była to wziął :polew:

Opublikowano

Zawsze mnie dziwią osoby które są skłonne zapłacić 1000 zł za napis na tablcy rejestracyjnej... :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

traktuję to jako reklamęfirmy :wink4:

Opublikowano

fakturę wziąłeś?

Opublikowano
  • Autor

fakturę za to dostanę od firmy leasingowej :wink4:

Opublikowano

kiedy moge wpasc obadac ? :)

Opublikowano
  • Autor

w przyszłym tygodniu :wink4: wpadnę może na spota [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 17:17_________________________________________________swoją drogą jak to jest z tym W? - dostałem W1 - czy to świadczy o tym, że ktoś ma W0? :mysli:

Opublikowano

najwyrazniej, zapytaj w urzedzie

...wydaje mi sie, ze ostatnio widzialem na miescie jakiegos Lanosa W0 ABSEC :decayed:

Opublikowano

Graty zakupu :wink4:

Opublikowano

Zawsze mnie dziwią osoby które są skłonne zapłacić 1000 zł za napis na tablcy rejestracyjnej... :naughty::decayed:

Dokładnie. W Anglii to jeszcze ma sens, bo tam taką tablicę można mieć na własność, nawet po sprzedaży auta. Można ją również odsprzedać i to czasami za grubą kasę. Najdroższe tablice w Anglii kosztują nawet £300tys np. takie <a href="https://www.newreg.co.uk/secure/buy/index.html?registration=RM%201&marketingId1=homepage&marketingId2=text">"RM I"</a> lub <a href="https://www.newreg.co.uk/secure/buy/index.html?registration=F%208&marketingId1=homepage&marketingId2=text">"F8"</a>. Na wyspach to dobry biznes. W magazynie "Autocar", który kupuję na końcu jest zawsze kilka stron z ofertami za grube £££. No i w polskich może być tylko 5 znaków i musi być litera regionu z cyfrą. Trochę to bez sensu, bo chcesz mieć prywatny napis, a musi być na początku np. "W1".

Opublikowano

Fajna suka :naughty:

Opublikowano

no daje rade to auto :wink4:

Opublikowano

zazdroszczę Ci tej fury, jest kozak

Opublikowano

dostałem W1 - czy to świadczy o tym, że ktoś ma W0?

na tym filmiku e30 ma rej W0 :wink4:

Opublikowano

To znaczy, że jest pierwszą osobą, która ma taką rejestrację czyli E30, każda następna będzie miała W1,W2,W3... Bajk ma W1 ponieważ, ktoś przed nim zrobił sobie rejestracje ABSEC. To tak w kwestii wyjaśnienia :)

Opublikowano

To znaczy, że jest pierwszą osobą, która ma taką rejestrację czyli E30, każda następna będzie miała W1,W2,W3... Bajk ma W1 ponieważ, ktoś przed nim zrobił sobie rejestracje ABSEC. To tak w kwestii wyjaśnienia :)

dokładnie :good:

bajk jak to się mówi "Moc Piekielna" :evil: :evil: :evil:

Graty furmanki :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

a to nie skumalem :bag: :gwizdanie:
Opublikowano

A niech Cię... a ja czekałem aż dasz cynk na fb że autko już jest :tongue4: Po pierwsze gratulacje, biały jest bardzo wporzo, unikatowe. Po drugie od razu ze startu prośba o odpowiedź czy to prawda że GSR ma seryjnie zawieszenie które chcę kupić do B7 czyli Bilstein i Eibach Pro i jeśli tak to jak się tym jeździ w porównaniu do B7 :wink4: dzięki

...rozumiem że to nie jest wersja GSR ATTACK limitowana do 10 sztuk ?

http://www.auto-motor-i-sport.pl/wiadomosci/Mitsubishi-Lancer-Evo-X-GSR-GT360-ATTACK-MR-GT330-9450.html