Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Lancer EVO X

bajk

Rekomendowane odpowiedzi

w planach jest, żeby auto długo u mnie zostało jako zabawka na weekendowe pojeżdżawki.. ale wiadomo jak to w życiu bywa, plany często się*zmieniają.. :decayed:

oraz dwa komplety slicków - Michelin SA20 oraz BF Goodrich A31

nie boisz sie ze ci sie buda porozlazi od naprezen :decayed:

do slicka to raczej klatka , rozporka to wiesz co mozna :wink:

A na powaznie gdzies slyszalem ze slicki tak ale do sztywnych karoserii , inaczej buda sie po prostu rozlazi jak papier.

e bez przesady, trochę przesadzasz chyba z tym rozchodzeniem się jak papier..

klatka wpadnie jak kupię auto drugie - szukam b8 avant, ale to chyba dopiero w przyszłym roku..

B8 Q? Ostatnio zrobilem 2500km B8, fotele niewygodne, prowadzenie lepsze niz B6/B7, ale jakos nie moge sie caly czas przekonac do tego auta...

Juz mi sie chyba Audi znudzilo :kwasny:

Akurat ręczny na pstryczek w aucie na co dzień zbytnio mi nie będzie przeszkadzał.. :decayed:

Zobaczymy za jakiś czas co mi w głowie się pojawi, fajnie by było jednak mieć zwykłe auto do polecenia w trasę bez spalania 19L/100 i jazdy powyżej 6000 obrotów :grin:

Jakieś tam słabe foto z vortexem :decayed:

img0629z.jpg

Akurat w X nie jestem do niego przekonany.

Ale co mi bardzo odpowiada to spojler z 7/8/9 właśnie z EX :kox:

no nie wygląda tak dobrze jak w IX np., ale zawsze pozostaje jeszcze jego funkcja, którą niby ma pełnić :wink:

a tak btw, EVA w lipcu jedzie w długą trasę nad Gardę :grin: z bagażnikiem dachowym i rowerami :decayed:

w planach m.in. przełęcz Stelvio (oczywiście już bez rowerów :naughty: )

526279_3256482010175_1210836052_32426709_229202512_n.jpg

Moim zdaniem B8 jest za duże gabarytowo. No i ma ręczny na pstryczek :doh:

no ten reczny smieszny... kumpel go zapinal caly czas, czekam az mu sie zj**ie :kox:

fotele niewygodne

bez przesady... jak na moje to fotele sportowe/S-line są bardzo wygodne... tak samo lub nawet odrobinę lepsze niż sportowe materiałowe w B7 (bo w takich miałem przyjemność jeździć)

Moim zdaniem B8 jest za duże gabarytowo. No i ma ręczny na pstryczek :doh:

kazdy instruktor ci powie do czego sluzy reczny ;) , ja tez sie tego balem ale wogle nie przeszkadza bo auto nie chce juz ryc przodem tak jak B7 i wczesniejsze.

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ----------

fotele niewygodne

bez przesady... jak na moje to fotele sportowe/S-line są bardzo wygodne... tak samo lub nawet odrobinę lepsze niż sportowe materiałowe w B7 (bo w takich miałem przyjemność jeździć)

ja tez tak uwazam do tego siedzi sie o wiele nizej niz B6/7.Ciekawe czemu niektorzy uwazaja ze niewygodne , to juz ktorys raz taka opinia.Oczywscie rozumie ze chodzi o sportowe bo na zwyklych to w zadnym Audi nie da sie za bardzo jezdzic.

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

fotele niewygodne

ja tez tak uwazam do tego siedzi sie o wiele nizej niz B6/7.Ciekawe czemu niektorzy uwazaja ze niewygodne , to juz ktorys raz taka opinia.Oczywscie rozumie ze chodzi o sportowe bo na zwyklych to w zadnym Audi nie da sie za bardzo jezdzic.

co do foteli - to mowie o zwyklych kubelkach materialowych. Nie to zeby mnie cos bolalo po dluzszej trasie (800km), ale nie moglem sobie znalezc optymalnej pozycji za kierownica i obok. Nie moglem oprzec lopatek o fotel - takie dziwne wrazenie.

a tak btw, EVA w lipcu jedzie w długą trasę nad Gardę :grin: z bagażnikiem dachowym i rowerami :decayed:

w planach m.in. przełęcz Stelvio (oczywiście już bez rowerów :naughty: )

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/526279_3256482010175_1210836052_32426709_229202512_n.jpg

Bajku, zakładasz slicki na ten wypad :eusathink::decayed::decayed::decayed:

co do foteli - to mowie o zwyklych kubelkach materialowych. Nie to zeby mnie cos bolalo po dluzszej trasie (800km), ale nie moglem sobie znalezc optymalnej pozycji za kierownica i obok. Nie moglem oprzec lopatek o fotel - takie dziwne wrazenie.

moze to kwestia wzrostu lub gabarytow , mnie sie bezporownywalnie lepiej siedzi w B8 w porownaniu do B6/7