Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 no niestety evki maja slabe napedy , nie to co pancerne 6MT w subaru nawet stare Subaru nie maja tak pancernych napedow jak zwykle Audi quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Bajk: nie wiem czy pisalem wczesniej ale super przecinak Bawie sie teraz Evo 8 i nie mam pojecia ile to cos ma konikow ale zapitala tak ze szok.. Twoj ma w serii ok 300KM tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 tak, póki co seria czyli 295/366 katalogowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Aha, no nic I tak super i te kombinacja kolorow Jak u Ciebie np wyglada przyspieszenie 100-200? Wczoraj tak na szybko tutaj mierzylem to okolo 7,40sek, nie wiem, pierwszy raz w zyciu cos takiego robilem. To szybko czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 nie mierzyłem, ale to na prawdę nie jedzie z takim momentem - zrobi się 600Nm to zacznie 100-200 w 7,4 sek to dobry wynik szybko SLR, czy Murcielago LP640 mają pomiędzy 7 a 8 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 albo rs6 c6 po remapie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 rs6 c6 po remapie to już w ogóle idealny dupowóz dzisiaj z nudów pomalowałem kierownicę na czarny mat i kurde - różnica na plus w wyglądzie kolosalna w stosunku do tego co było dla porównania kierownica bez malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 nawet stare Subaru nie maja tak pancernych napedow jak zwykle Audi quattro te najstarsze akurat maja najslabsze , ale faktycznie masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 dzisiaj gruby mod doszedł - bluetooth z portem usb 100 gram, więc pozwoliłem sobie na dawkę szaleństwa - z ciekawych rzeczy obsługuje iphone 4s i odtwarza muzę po kablu z kontrolą przez radio oraz ładuje telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broker25 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam, kieryszka bardzo ladnie się prezentuje, jakim środkiem ją malowałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 masz transmisję audio przez BT czy tylko po kablu? BTW mody z nudy są OK, kiera fajnie wygląda, ten srebrny tak zlekka Daewoo zalatywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam, kieryszka bardzo ladnie się prezentuje, jakim środkiem ją malowałeś??? jakaś "samochodowa" farba w sprayu z castoramy ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- masz transmisję audio przez BT czy tylko po kablu?BTW mody z nudy są OK, kiera fajnie wygląda, ten srebrny tak zlekka Daewoo zalatywał podobno jest, nie testowałem jeszcze bo muszę przenieść przycisk od AWC, żeby bluetooth zaczął działać, a nie mam jeszcze części.. póki co działa tylko po kablu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 jak masz Iphona to będziesz zadowolony ja tylko muzę już walę z Itunes'a, ściągam darmowe podcasty i jazda z muzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 swoją*drogą nie widzę sensu korzystania z przesyłu audio po bluetooth - po podpięciu przynajmniej mi się*ładuje telefon leci jeszcze do mnie navi i całe audio rockforda ze wzmacniaczem i tubą, ale będę musiał się*zastanowić nad audio po zważeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 ja czasami korzystam BT audio ale nie zawsze, kabel jest OK do czasu jak wtyka do Iphona nie padnie a to się zdarza, czasami wyskakuje błąd komunikacji, mogę doradzić after marketowy kabel HAMA, jest lepszy od ORI Apple'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 rs6 c6 po remapie to już w ogóle idealny dupowóz dzisiaj z nudów pomalowałem kierownicę na czarny mat i kurde - różnica na plus w wyglądzie kolosalna w stosunku do tego co było http://img268.imageshack.us/img268/4791/img0706gd.jpg http://img812.imageshack.us/img812/7307/img0707qj.jpg http://img403.imageshack.us/img403/1739/img0709x.jpg dla porównania kierownica bez malowania http://www.motorworldhype.com/wp-content/uploads/2010/12/2010_mitsubishi_evo_x_mr_4.jpg Malowanie malowaniem..ale ja bym to pogonił w węgiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 bajku tu się tym nie pochwal na evo forum...audio, bluetooth czy USB... to jak na tamtejsze warunki fontanny straszne będzie lincz jak za detaling śrub ralliarta czy tempomat .... Auto fajnie ci wygląda, i dobrze w drodze się prezentuje... mod z kierą jest super - duuużo lepiej niż srebrny plastik. Swoją droga ważyłeś krowe ile waży obecnie? Co do mocy u Ciebie... uważam że źle nie jest... ładnie się trzymałeś jak jechaliśmy. _Makki_ 100-200 w 7,5 sek... to objeżdzasz około 450 konne EVO 1/4 mili robisz w niskie 11 sekund chyba jednak coś źle policzyłeś bo kuredu w zmodzony 3.0 TDi od 100 do 170 ma ok8 sekund i pisze że to są osiągi seryjnego s4.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 170 a 200 to trochę różnicy jest przymierzyłem dzisiaj dokładkę do przodu i kurde chyba zostanie - podoba mi się - ciekawe kiedy rozwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Trochę ordynarna Mogła być ciut mniejsza ale i tak daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 no to 10 KM wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi