Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Lancer EVO X

bajk

Rekomendowane odpowiedzi

170 a 200 to trochę różnicy jest :wink:

przymierzyłem dzisiaj dokładkę do przodu i kurde chyba zostanie - podoba mi się - ciekawe kiedy rozwalę :grin:

http://img521.imageshack.us/img521/8582/img0738fo.jpg

Widać, że auto kupione nie do upalania... z tym się nie da :decayed:

Jeszcze z tym nie trenowałem, ale nie widzę przeszkód - dokładka pomimo takiego wyglądu obniża może o 1-1.5cm w stosunku do samego zderzaka, więc nie ma tragedii.. Gorzej wygląda kwestia boków - trzeba będzie uważać przy szykanach, ale na taki tor Poznań np. nie robi już to większej różnicy :wink:

raczej w Katowicach u Łukasza, ale jeszcze to potrwa - póki co wolę*się cieszyć darmowymi dyframi :grin:

kuredu w zmodzony 3.0 TDi od 100 do 170 ma ok8 sekund i pisze że to są osiągi seryjnego s4..

Coś ci się chyba pomyliło bo kuredu nie miał i nie ma tdi :wink:

Bajk - fajna ta dokładka... urwać nie urwiesz - X nie lezy na ziemi, no chyba że jak mówisz elementem co wystaje na bok...

kuredu w zmodzony 3.0 TDi od 100 do 170 ma ok8 sekund i pisze że to są osiągi seryjnego s4..

Coś ci się chyba pomyliło bo kuredu nie miał i nie ma tdi :wink:

źle napisałem.

opisywał taki tescik... zresztą w wątku co jest porównanie 1.8T 300KM vs 2.0 300KM vs S4 są informację o czasach.

dzisiaj w końcu miałem trochę wolnego czasu i założyłem górną rozpórkę summit na tył, stabilizatory whiteline na przód oraz tył, a także zamontowałem carbonowe nawiewy na hamulce :grin:

szkoda, że nie mogę potestować auta, ponieważ ciągle dyfer nie przyleciał :sad:

dzięki rozpórce upiększyłem oraz powiększyłem bagażnik :decayed:

img0770im.jpg

nawiewy za to pomogą przy wjeżdżaniu na krawężniki :naughty:

img0774pe.jpg

autogt się*opierdziela i nie ma ciągle :sad:

miałem montować szperę cusco, ale doszedłem do wniosku, że jednak póki mam gwarancję*to niech autogt się*martwi o kolejne dyfry :grin:

10 tysi póki co, gwarancja jeszcze prawie 2.5 roku :]

eee to chulaj dusza diabła nie ma ;)

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Niektorzy maja talent :decayed: ( dyfry to ta slabsza strona EVO )

oj tam oj tam... wcale tak nie sypią się... z tego co widzę tutaj jest pewna zasada... im bardziej dbasz tym chjętniej się psują.

żeby jeszcze bajk choc strzelał z procedury..... a ten nic... a i tak zarżnął dyfer.... to co on bedzie z dyfrem robił jak pogrzebie z mocą...

W EVO grunt to dobre piertol..cie dyfra w podłogę... ;) i wiesz że niuton jest dobry a Ty wystartowałes dobrze...

żyć nie umierać z tą gwarancją

BTW jak Ty te dyfry wykańczasz? czy ogólnie są takie słabe ?

latanie bokiem na slicku na takich kielcach jak widać nie jest zbyt przyjazne dla elementów napędu :wink:

rozwiązaniem jest wrzucenie pasywnego dyferencjału oraz półosi z wersji RS.. ale do czasu jak jest gwarancja raczej tego robić nie będę*:wink:

nowy dyfer już na aucie :) jednak chyba pakiet moc będzie szybciej niż planowałem, ponieważ nic to auto nie jedzie :decayed: