Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Odwrócona czwórka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam pytanie moze smieszne ale w mojej b5 po 2 lifcie czworka z tylu jest obrocona tak jakby ja w lustrze bylo widac wiem ze to jest od nowosci wiecie o co z tym chodzi bo juz pare takich widzialem

Opublikowano

Napewno nie jest od nowości, napewno była naklejana powtórnie, kwestia tego dlaczego :naughty:

Opublikowano

no z tylu na 100 nie byla bita bo przod lekkie stluczki mial wlasnie sie zastanawiam bo jak mnia policja zlapala to sie babka pytala co mi sie z czwoeka stalo he he

[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 20:39_________________________________________________i widzialem juz pare takich to nie wiem o co chodzi

Opublikowano

jak tez widziałem parę szt , tylko ze to nie oryginalne znaczki były

Opublikowano

To chyba taki "tjuning" :kox:

Opublikowano

mi tez sie tak wydaje.ale dosyc duzo jest takich przypadków. :mysli:

Opublikowano

to na pewno nie jest od nowości

ktoś źle przykleił

Opublikowano

Ciekawa zagadka... Ja też widziałem kilka takich a4

Opublikowano

ja juz tez pare takich widzialem.. ewidentnie zle naklejona..

Opublikowano

obrocic sie jej za bardzo to nie da bo plaska jest z drugiej strony a moje z tylu nie bylo bite wiec chyba ktos sobie tuning zrobil he he

Opublikowano

ciekawe co autor takiego "tuningu" miał na myśli, chciał osiągnąć :polew: :polew:

Opublikowano

Pewnie chciał być oryginalny :decayed:

Opublikowano

Tez się spotkałem z takim "tjuningiem" :polew: i zawsze pojawia mi się uśmiech na twarzy jak to widzę, ewidentnie źle przyklejone, lepiej całkiem odkleić :good:

Opublikowano

posiadam odwróconą czwórkę śmiesznie trochę ale....................... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

...ale wywal całkiem znaczek :naughty:

Opublikowano

Ja jak swoja (poprzednią a4) odebrałem od malowania lakiernik tez mi źle znaczek przykleił na klapie, opier....em go że mi znaczki podmienił :polew: a to wystarczy tylko przekręcić, zrobił to nieświadomie :polew:

a na allegro sporo takich z poprzekręcaną 4

jak takiego zauważe to zawsze pisze żeby koleś zmienił lakiernika albo mu powiedział jak na drugi raz ma przykleć 4 :decayed:

Opublikowano

I u mnie w okolicy z takimi czwóreczkami się spotkałem :mysli: Ja tam całkowicie się emblematów pozbyłem i jest najlepiej :good:

Opublikowano

I u mnie w okolicy z takimi czwóreczkami się spotkałem :mysli: Ja tam całkowicie się emblematów pozbyłem i jest najlepiej :good:

Fajnie to wygląda bez znaczków i ogólnie na forum jest taka tendencja żeby ściągać znaczki, a jak wejdziesz w dział zakup kontrolowany i jest auto bez znaczków z tyłu to są teksty, bity z tyłu bo nie znaczków :polew:

Była opcja, że fabrycznie mogło być bez znaczka, a klapa dużo ładniej wygląda bez oznaczeń silnika :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...