Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Dobra wiekoszc mnie juz zna heheh wiec nie bede pisac niestworzonych histori o przygodach Jacka Pirata Moja Byla ;p dalej jezdzi ma sie dobrze i ma ja uzytkownik forum taki trol Audi A4 1,9tdi 1998r ABS 2x el.szyby el. lusterka klimatronik cen. Zamek + domykanie szyb z pilota wspomaganie podgrzewane Fotele 4xAir Bag Felgi 17" Car Audio jakies jest Plany: Ramki z forum - Gotowe Światła tył Polifty Światła przód Polifty czarne z kierunkiem us - Gotowe Konsola środek po lifcie z podlokietnikiem Dach w czarnym macie Zmiana Felg na 18' Virus Kierownica S-Line Grill na czarny mat po lifcie Gwint na przod wpadna oto te lampy ;p potem jakas gleba i lakiernika musze odwiedzic do malowania sa drzwi u dolu zderzak tyl, maska i dach Edytowane 27 Lutego 2012 przez Olaf tak po prostu
Iverson Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zmiana Felg na ori 17 na 17'' jeżdżą loosery z małymi pindolami :polew:
jozek726 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zmiana Felg na ori 17 na 17'' jeżdżą loosery z małymi pindolami :polew: to pojechał :polew:
talib1990 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja Ci ku**s*e zaraz dam trola :tongue4: ogólnie ładna.... w porównaniu z innymi trupami z okolicy
Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 hahaha dobre dobre teraz ide w innym kierunku niz to forum teraz zakladam lexy i sonary z us i chinskie 16 stki z allegro ! ;p[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:04_________________________________________________myslem jescze jakies fajne pasy se przez srodek strzelic i tribale na drzwiach i blotnikach
Michał Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 srebrny sedan diesel? przecież z tego nie da się nic zrobić... chociaż plany widzę dobre hahaha dobre dobre teraz ide w innym kierunku niz to forum teraz zakladam lexy i sonary z us i chinskie 16 stki z allegro ! ;p[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:04_________________________________________________myslem jescze jakies fajne pasy se przez srodek strzelic i tribale na drzwiach i blotnikach
Krycha Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 miała być mega spasiona benzyna a tu bidny dizel
Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 hahaha tak wyszlo ;p przy biednym dislu idzie cos zmodzic a nie kupic gotowca pozatym krycha idzie pw ! ;p[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:11_________________________________________________ srebrny sedan diesel? przecież z tego nie da się nic zrobić... chociaż plany widzę dobre hahaha dobre dobre teraz ide w innym kierunku niz to forum teraz zakladam lexy i sonary z us i chinskie 16 stki z allegro ! ;p[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:04_________________________________________________myslem jescze jakies fajne pasy se przez srodek strzelic i tribale na drzwiach i blotnikach wiem wiem dzieki ;p[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:12_________________________________________________ale tak plany sa bogate ide w german wies tJuning wiec mam nadzieje ze do battalionu znow przyjety bede ;p
talib1990 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 miała być mega spasiona benzyna a tu bidny dizel Krycha ja mu tłumaczyłem żeby kupił 2.8 q ale nie chciał
Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 ty Cyganik zajumales mi moja zolta zapalarke i nie zmieniaj tematu bo na fejsie nie umisz odpisac Cygany z sosnowca to zlodzieje zaplaniczek !! ;p
talib1990 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 ty Cyganik zajumales mi moja zolta zapalarke i nie zmieniaj tematu bo na fejsie nie umisz odpisac Cygany z sosnowca to zlodzieje zaplaniczek !! ;p zostawiłeś capie u mnie
Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 a tak swoja droga tribale +40 km wydech taki zawiniety do gory +15 km pasy na masce + 5km chinskie 16 stki +70km i ten disel objedzie 2,7 biturbo ;p
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 łezka się w oku kręci z wyglądu podobna bo mojej ex z czasów gdy ją kupiłem fajny zawias - miałem podobny a i już wiem dlaczego nie wkleiłeś zdjęć auta od strony kierowcy
Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 łezka się w oku kręci z wyglądu podobna bo mojej ex z czasów gdy ją kupiłem fajny zawias - miałem podobny a i już wiem dlaczego nie wkleiłeś zdjęć auta od strony kierowcy nie mam zdjec od storny kierowcy ;p to raz a dwa juz ci swoje na ten temat powiedzialem haha[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:48_________________________________________________wole miec zle pomalowane drzwi niz golfa 4 !! ;p
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 łezka się w oku kręci z wyglądu podobna bo mojej ex z czasów gdy ją kupiłem fajny zawias - miałem podobny a i już wiem dlaczego nie wkleiłeś zdjęć auta od strony kierowcy nie mam zdjec od storny kierowcy ;p to raz a dwa juz ci swoje na ten temat powiedzialem haha[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 21:48_________________________________________________wole miec zle pomalowane drzwi niz golfa 4 !! ;p gdyby to było tylko źle pomalowane drzwi to tak... a Golf - każdy wie, że to troszkę lepiej jak Czinkłeczento
Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 heheh jest dobry podoba mi sie fela z niego malolatki na przystankach maja mokro ;p
paput Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 miało nie byc gwintu i diesla, miałbyć polift w beznyznie a co ja widzę??? jakoś to się będzie tocyć
Olaf Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 miało nie byc gwintu i diesla, miałbyć polift w beznyznie a co ja widzę??? jakoś to się będzie tocyć Musi ;p
paput Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 miało nie byc gwintu i diesla, miałbyć polift w beznyznie a co ja widzę??? jakoś to się będzie tocyć Musi ;p kiedy lampy zmieniasz i historia zatoczyłą koło, nie jestem sam
Rekomendowane odpowiedzi