Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Protest przeciwko wysokim cenom paliw - ankieta

Czy w ramach akcji przeciwko wysokim cenon paliw podoba Ci się pomysł utrudniania ruchu oraz blokowa  

1. 1. Czy w ramach akcji przeciwko wysokim cenon paliw podoba Ci się pomysł utrudniania ruchu oraz blokowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej mnie zdziwiło, wręcz zszokowało, że kolejny raz zostało wybrane PO w wyborach. Takie rzeczy to tylko w POlsce... Jedyny ratunek to wyjazd z PL.

oglądali TVN i wpoili że reszta partii jest bee,tylko Tusek no i mamy
Opublikowano

odbiegacie od tematu Panowie- za albo przeciw blokowaniu dróg przez kierowców :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

wole tuska i jego "cuda" niz kompromitowanie polski przez kaczynskiego.

to wolisz i masz tylko dlaczego ja muszę ponosić konsekwencje chorych wyborów polaków? polityka to tylko tusek i jarek,innych nie ma,trzeba włączyć myslenie,za dużo TVNu,wolisz tuska to płać za jego cuda ropa na stacji dla ciebie powinna być po 10zeta minimum
Opublikowano

to wolisz i masz tylko dlaczego ja muszę ponosić konsekwencje chorych wyborów polaków? polityka to tylko tusek i jarek,innych nie ma,trzeba włączyć myslenie,za dużo TVNu,wolisz tuska to płać za jego cuda ropa na stacji dla ciebie powinna być po 10zeta minimum

Ty a czytać umiesz :chytry: to przeczytaj post nad twoim i skończcie pie*dolić przynajmniej w tym wątku o polityce :chytry:

Opublikowano

Ja pier....le co za :facepalm:

Opublikowano

Dziękuję bardzo za uwagę. Jak zwykle zaczęliście pier... o polityce , to teraz w ogóle nie pogadacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...