mech15 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,11020304,ACTA___Triumf_mentalnosci_WikiLeaks____Czesc_elektoratu.html
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie wiem czy to ma znaczenie ale pliki na wrzucie i youtube nie działają, ciekawe czy tylko u mnie
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie wiem czy to ma znaczenie ale pliki na wrzucie i youtube nie działają, ciekawe czy tylko u mnie tylko u ciebie
damian_qbass Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 .... Rosja nie wypowiada się na ten temat ani nawet nie chce słyszeć o tym całym projekcie ACTA który był robiony w tajmenicy zapewne sami nasi politycy nie do końca wiedzą co mają podpisać.... a może USA chce mieć pełną kontrole i prawo do kontrolowania Swiata i Narodów... wydaje mi się że w tym wszystkim jest głebszy sens... [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 18:14_________________________________________________http://wiadomosci.wp.pl/title,Rzad-chcial-ukryc-prawde-o-ACTA-oto-dowod,wid,14194445,wiadomosc.html?ticaid=1dcc3
marekg Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 A z tego co widzę najwięcej zamieszania jest wokół - zamieszania? Nikt nie wie o co chodzi ale lamentują wszyscy i snują teorie co kto komu szykuje. Jedyne co wiadomo to to, że projekt był owiany tajemnicą od początku i był negocjowany poufnie. Pytanie dlaczego? i jedni powiedzą, że to międzynarodowy zamach na demokrację i wolność w necie (co ma złodziejstwo do wolności?) a inni powiedzą po części zasadnie, że internet jest doskonałym miejscem do dokonywania przestępstw i ich przygotowywania a więc wyjawianie zamiarów na początku byłoby nierozsądne. Skoro jednak sprawa się sypnęła w pół drogi to teraz moim zdaniem nie ma innego wyjścia jak wytłumaczyć wszystko punkt po punkcie. Oczywiście rękami hakerów i głosami guzik wiedzących internatów lament podnosić będą grupy którym najbardziej zależy na tym aby w sieci pozostało jak jest. Bo sama ACTA porusza się w ramach przepisów obowiązujących w danym kraju.
landryn86 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 koniec świata coraz bliżej... :gwizdanie:
marec-ki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Panowie czemu mój avatar samoczynnie zmienił się na taki obrazek: To jakiś skrypt na forum czy jak ?
RafuZG Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 tak będziesz miał jak wprowadza acta tylko że wtedy zapuka do ciebie policja że złamałeś prawo bo zamieściłeś jakiś obrazek bez zgody autora i jesteś przestępcą
marec-ki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 No dobra jeszcze nie wprowadzili ACTA a jakimś cudem zmienił się samoczynnie avatar. Dlaczego ?
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 No dobra jeszcze nie wprowadzili ACTA a jakimś cudem zmienił się samoczynnie avatar. Dlaczego ? jesteś na celowniku
Cristoforo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 No dobra jeszcze nie wprowadzili ACTA a jakimś cudem zmienił się samoczynnie avatar. Dlaczego ? jesteś na celowniku zakazane i poufne d*py oglądał to teraz ma
marec-ki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 No dobra jeszcze nie wprowadzili ACTA a jakimś cudem zmienił się samoczynnie avatar. Dlaczego ? jesteś na celowniku Dobra dobra to się stało po tym jak kliknąłem w ten Twój trefny link CBA
RafuZG Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 każdy szanujący się serwis manifestuje przeciwko acta wejdz sobie na demotywatory joemonster wykop itp teraz trwa manifest dlatego tak masz na obrazku
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 mam 2 teorie na to : - acta + anonymous to rządowa propaganda , która ma na celu zastraszenie ludzi , po tym jak rząd w pięknym stylu rozniesie próby zamachu anonymous , żeby dało to do myślenia "powstańcom" , że cokolwiek zrobią to się nie uda lub - poprostu zaczęło się to
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 No dobra jeszcze nie wprowadzili ACTA a jakimś cudem zmienił się samoczynnie avatar. Dlaczego ? jesteś na celowniku zakazane i poufne d*py oglądał to teraz ma słuchał zakazanych stacji radiowych przy tym na fejsbuku udostepnił piosenke z jutuba Przyzwyczajaj sie do tego czego nie edzesz mógł nie bawem robić, tzn bedziesz mógł tylko twój dostawca internetu bedzie donosił na ciebie
marec-ki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 każdy szanujący się serwis manifestuje przeciwko acta wejdz sobie na demotywatory joemonster wykop itp teraz trwa manifest dlatego tak masz na obrazku Ale mi chodzi o to czy to ktoś z Forum jest odpowiedzialny za tą podmianę ? bo jeżeli nie to jakim cudem avatar mi się podmienił
landryn86 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 każdy szanujący się serwis manifestuje przeciwko acta wejdz sobie na demotywatory joemonster wykop itp teraz trwa manifest dlatego tak masz na obrazku Ale mi chodzi o to czy to ktoś z Forum jest odpowiedzialny za tą podmianę ? bo jeżeli nie to jakim cudem avatar mi się podmienił a nie miałeś tam linku przypadkiem do obrazka?
marec-ki Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Link był do zdjęcia na ifotos. K...a Pany to mi się nie podoba
RafuZG Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 takim cudem że wrzuciłeś avatar na serwer gdzie jest protest. Panowie anymouse chyba odpuściło i nic nie zrobią więcej już po internecie, ostatnie wolne media
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 http://www.tvn24.pl/0,1732445,0,1,wylaczyli-serwery-na-znak-protestu-wobec-acta,wiadomosc.html Nie sa nic wstanie zrobić, tu zmienic moze coś tylko krwawa jadka jak w pakistanie czy syrii, tak czy tak to podpiszą
Rekomendowane odpowiedzi