TyBucu Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 na forum są, a na spoty nie przyjezdzaja bo chyba aspołeczni
grafi Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 może już kupił autko z ramkami i niema pojęcia co to za ramki
GILI Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 widziałem dziś pod Biedroną koło Lidla w Pucku czarną B6 sedan z podkładkami rejestracji klubowymi więc raczej ktoś kto korzysta z forum, ale właśnie odjeżdżał i nie zagadałem godz około 16 tablice oczywiście GPU, teraz ładnie przyznać się kto to był i czemu na spoty nie zawitał, pozdro dla Ciebie kolego Widziałem jakiś czas tem w Rumi,takie auto z ramkami.
artua2 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ja we wrześniu w chorwacji kolesia b7 widziałem z naszymi ramkami, zostawiłem kartkę za szyba... nie odezwał sie nawet... więc nie dziwię sie
GILI Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Forum jest spore,dobrze sprzedają się gadżety,więc znakowane auta są wszędzie. Widzę często w Niemczech,A4ki z wlepkami forumowymi,bo ramkę trudno dojrzeć na bhanie. Dwie A4 sprzedałem z ramkami,a tylko jedna jest w klubie.
ryszard7562 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 kurna,niedługo też będę miał ramki i będę musiał zacząć auto myć.Bo przeca forum będę reprezentował
TyBucu Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 No właśnie zajrzałem na listę wysyłek, gadżety są w drodze i mam nadzieje że na czwartek będą. Więc chyba szykuje się nam spot obowiązkowy
wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Lepiej niech nie przyjeżdża bo wstyd naszymi padaczkami będzie stanąć obok:decayed:
artua2 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 a4 to a4 nieważne czy b5 czy b100 towarzycho się liczy a co do b6 to ją kocham, sam miałem poprzednio i teraz dziewczyna ją ma i OPR zbiera jak do mnie brudną przyjeżdża
wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Artur ja oczywiście żartuje masz rację że liczą się ludzie jeżdżący autami a A4 to mają swoją duszę i każdy dba o nią jak o swoją perełkę
wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 A co źle powiedziałem:decayed: ja traktuję moją B6 naprawdę wyjątkowo i nie wstydzę się tego jest głaskana i chuchana:naughty:
artua2 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 A co źle powiedziałem:decayed: ja traktuję moją B6 naprawdę wyjątkowo i nie wstydzę się tego jest głaskana i chuchana:naughty: ja w sumie też... ale nie ukazuje tego przy ludziach bo dziwnie czasem na mnie patrzą
wladi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ja tam się z tym nie kryję jak w sobotę zacząłem sprzątać auto i po 3 godzinach skończyłem nagle dwóch sąsiadów wyciągnęło swoje auta i zaczęli sprzątać:grin:
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 A co źle powiedziałem:decayed: ja traktuję moją B6 naprawdę wyjątkowo i nie wstydzę się tego jest głaskana i chuchana:naughty: ja w sumie też... ale nie ukazuje tego przy ludziach bo dziwnie czasem na mnie patrzą a tam gadacie nie wy jedni tak robicie
Ryba22 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 same zboki na tym forum:naughty: nie gawędziarze ,erotomani ...
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ryba to kiedy na spota jedziemy:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi