Ryba22 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ryba to kiedy na spota jedziemy:naughty: jak się ciepło zrobi ?
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ryba to kiedy na spota jedziemy:naughty: jak się ciepło zrobi ? obowiazkow skoro taka dobra kawe tam maja:decayed:
artua2 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 No, to w czwartek według prognozy ma być aż 4 stopnie CIEPŁA:decayed:
Ryba22 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 No, to w czwartek według prognozy ma być aż 4 stopnie CIEPŁA :grin:
artua2 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 w sumie niedopatrzenie... Koleżanki mają kawałek do nas...
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ale daleko ho ho:whistling: na pewno odwiedzimy w tym tygodniu to na pewno nie ale zobaczymy
novwy Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 coś widzę że w najbliższy czwartek tłumy będą
artua2 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 trzeba robić szum od tygodnia to może i chętnych będzie więcej
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 temat sledze juz dluzszy czas panowie takze wiem ze organizujecie niestety narazie brak czasu zawsze cos w czwartek wypadnie ale jak bede/ bedziemy sie z Ryba wybierac to predzej damy znac coby nie bylo ze same bedziemy bo nikt nie przyjedzie:facepalm:
Gość Edyta Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Nooo... to wtedy będą na bank tłumy mowisz:wink: o kuzwa zaczynam sie bac
TyBucu Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Dobre wieści! Więc w ten czwartek robimy oblężenie pod makiem, dla tych co zamówili obecność obowiązkowa, bo w następny czwartek mnie nie będzie niestety (sprzęgło itp.) i gadżety będziecie musieli odebrać w Ylu:decayed:
grafi Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 miał by może kto hak ori do sprzedania za niewielkie pieniądze ?
TyBucu Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Grafi, chcesz mój? Jak mi go zdejmiesz to bierz, tylko nie wiem czy bedzie pasować do lifta.
artua2 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 poszukuję w pomorskim 2 osób: -kogoś kto aktualizuje MMI 3g (ta z twardzielem) -kogoś kto okleja dekory i inne duperele prawdziwym carbonem (może być też gdzieś z polski)
Seikokilla Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 chyba sobie juz zamowie brakujaca ramke bo jak wszyscy pozakladaja to mnie ze spota przegonicie Dobre wieści!http://s21.postimage.org/yfrkaw7cj/DSC_0027.jpg Więc w ten czwartek robimy oblężenie pod makiem, dla tych co zamówili obecność obowiązkowa, bo w następny czwartek mnie nie będzie niestety (sprzęgło itp.) i gadżety będziecie musieli odebrać w Ylu:decayed: widze ze walka trwa ,duzo ci jeszcze z mechaniki zostalo? pzdr z Panamy chlopaki 28C w cieniu
TyBucu Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Walcze, walcze... Zostało mi tylko z grubszych rzeczy sprzęgło (i może maglownica) i kilka dupereli jak tarcze i klocki itp... Plany o gwincie gigantycznej mocy i nowym kolorze odchodzą narazie na troche dalszy plan. Pozdrowienia z Ylu, gdzie nie ma stopni tylu
Rekomendowane odpowiedzi