TyBucu Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 żartuję niech sobie nawet na fryty przyjdą, po co się czają po kontach parkingu Tylko niech tą skode na audi wymienią... Chociaż w sumie wag to wag:grin:
artua2 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Artur ładna furka:hi: no autko super Dzięki Panowie, Wladi- znalazłem na allegro tego kolesia od foli ale niestety w tej chwili nic nie ma na aukcji... wieczorem zapytam braciaka czy mu coś zostało bo tam komuś obklejał lampki. no w sumie teraz wasza kolej,trójmiasto juz jeździło do wejherowa jak grafi rozkrecał spoty w waszym rejonie:whistling: Mówiłem dzisiaj chłopakom, żeby popakowali się po kilku w auto i wpadli do Ola lub Matarnie Przydało by się ja jestem za !!
wladi Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 No oki Artur daj znać jak byś coś miał memory five-wladi i wszystko jasne:)
TyBucu Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 novwy widziałem Cię koło MC dzisiaj, czemu nie zajechałes na "spota"?
novwy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 tak właśnie myślałem że to Ty ale nie byłem pewny, te felgi mi się wydawały znajome
wladi Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Jak pomalujesz grilla podrzuć fotki:naughty:
novwy Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 jak to ogarnę to się na pewno pochwalę jak wyszło, może w weekend znajdę chwilę na montaż nawet to na następnym spocie zademonstruję
artua2 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 I co tam ? Ktoś się wybiera w środę?? trochę pogoda dupna- taka do osmarkania
wladi Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Ja w tym tygodniu odpadam i w środę i czwartek:thumbdown: memory five-wladi i wszystko jasne:)
TyBucu Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Fotoreporterzy a gdzie fotki że spotu ? Wrzuce, jak tylko ogarne tego obsr***** telefona... A tak jak wcześniej pisałem ja odpadam w tym tygodniu, samochód do oglądnięcia w AZ jakby co
novwy Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 wladi jechałeś może dziś ok 16'30 do Władka od strony Pucka, bo wydaje mi się że to była Twoja B6
wladi Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Taa:decayed: nie zdążyłem Ci awaryjnymi mrugnąć
Rekomendowane odpowiedzi