Gość Edyta Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 artua2 piszę tu,bo nie mam twego fona.W sobotę jedziesz do Bytowa? święcenie moto jest Sorry,że tu napisałem będziecie w bytowie na święceniu ? kurcze a ja będę w bytowie dopiero po 17
Gość Edyta Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ale ja wiem dobrze o co chodzi pełno moich znajomych tam będzie
wladi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja bym podleciał jak będzie więcej ludzików:wink:
ryszard7562 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 chodżta,spotkajmy się po czasie
wladi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No dawać lenie dawno kawki nie piłem w MCD:naughty:
grucha1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja postaram sie być, ewentualnie leciutenko spuzniony, bo jade kolo 16 do tłumikarza na wychudzenie portlela,ale do 18 powinien mi to zrobic. chce być
wladi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No i gitarra dawać Pany deklarować się
artua2 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 artua2 piszę tu,bo nie mam twego fona.W sobotę jedziesz do Bytowa? święcenie moto jest Sorry,że tu napisałem Rysiek-chyba nie dam rady wiesz... mam imprezę myśliwską, no i obecność obowiązkowa:kwasny: kurde też by mogli poświęcić te motóry jak bedzie ciut cieplej co do czwartku to chyba wpadnę ale nie wiem na 100%
TyBucu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja postaram sie być, ewentualnie leciutenko spuzniony, bo jade kolo 16 do tłumikarza na wychudzenie portlela,ale do 18 powinien mi to zrobic. chce być Jednak nie wytrzymał?
mydlo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 może to była proximpuha... on sie buja na GPU w okolicach Gdyni Zapewne tak, gość już nawet w niej lifta zrobił przód i tył
artua2 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 może to była proximpuha... on sie buja na GPU w okolicach Gdyni Zapewne tak, gość już nawet w niej lifta zrobił przód i tył miałem okazję sie spotkać z Bogdanem na oględzinach jego autka:decayed: oczopląsu i ślinotoku dostać można
ryszard7562 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Niestety,dziś nie mogę się zjawić na zlocie.Coś ważnego mi wypadło . Sorry
wladi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No kurcze jak głównego wodza nie będzie to lipa:D Pany pisać kto będzie bo dla dwóch aut nie będziemy przyjeżdżać... memory five-wladi i wszystko jasne:)
wladi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja bede, a kos jeszcze bedzie?Tomek chyba trzeba odpuścić bo znowu będziesz pił kawę sam:kwasny:
wladi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No widzisz tak jak kiedyś ktoś pisał spoty to jedno ale nawet się chłopaki w temacie nie udzielają
Rekomendowane odpowiedzi