wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ale mniej więcej w którym miejscu to jest?
TyBucu Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jak jedziesz na gdynie, po prawej stronie za skladami węgla. Tyle że ja tam zderzak łatałem ze 2 lata temu, więc nie wiem co i jak. Wiem że wtedy było na 5+
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ogólnie to jest grubsza sprawa do ogarnięcia...nie chodzi o załatanie dziurki tylko trochę roboty będzie ze spawaniem dlatego szukam kumatego magika:wink:
Seikokilla Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ogólnie to jest grubsza sprawa do ogarnięcia...nie chodzi o załatanie dziurki tylko trochę roboty będzie ze spawaniem dlatego szukam kumatego magika:wink: czyli szykuje się cos ciekawego ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Tego juz nie maOstatnio jak byłem na spocie gadaliśmy o tym toczeniu tarcz na samochodzie, gdzie jest ten warsztat?---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Jak jedziesz na gdynie, po prawej stronie za skladami węgla. Tyle że ja tam zderzak łatałem ze 2 lata temu, więc nie wiem co i jak. Wiem że wtedy było na 5+ Andrju a ty kiedy na spota zawitasz?
TyBucu Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja na bukowine zawitam. Może też sie z wami przy okazji przywitam jak czas pozwoli. Chciałbym jeszcze wtedy ogarnąć czipa przy okazji, zanim się zima skończy
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 No Endrju zobaczymy czy to będzie ciekawe memory five wladi i wszystko jasne :-)
grucha1 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Toczenie tarcz masz w rumi na przeciwko szkoly na grunwaldzkiej albo w wejherowie obok orlenu i salonu kii na terenie sklepu z czesciami gordon.na wysokosci kogi po drugiej stronie
Seikokilla Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 dziex Tomaszu. Przy okazji , będzie ktoś w czwartek, odebrałem moje 4 kółeczka
grucha1 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 O to ja bym sie bujnal w czwartek ---------- Post dopisany at 07:10 ---------- Poprzedni post napisany at 07:09 ---------- Toczenie trwa z 3 godzinki tak przy okazji
Seikokilla Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 novwy żyjesz? mógłbyś się pojawić na spocie musze cię zapytać o cos
novwy Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 novwy żyjesz? mógłbyś się pojawić na spocie musze cię zapytać o cos Żyjesz ;-) czekam na hasło i jestem w czwartek.
novwy Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 masz haslo w czwartek spot dobra Tomek będę
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jeszcze nie wiem... memory five wladi i wszystko jasne :-)
trzacha197444 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Toczenie tarcz masz w rumi na przeciwko szkoly na grunwaldzkiej albo w wejherowie obok orlenu i salonu kii na terenie sklepu z czesciami gordon.na wysokosci kogi po drugiej stronie "Toczenie tarcz masz w rumi na przeciwko szkoly na grunwaldzkiej" - jeśli chodzi o Rumię to polecam SAMLI na ul. Helskiej.
Seikokilla Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 dzięki za namiary, niebawem sprawdzę
Rekomendowane odpowiedzi