moicz Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 ta turbina od AWX to nówka ? jeśli tak to napisz na PW jaka cena ?
Pulpit Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 po co na PW może komuś się przyda to jest regenerowana, obudowa jest tylko używana cały środek nowy wyszła 1450 zł z przejściówką
Frimuś Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Uuuuu spory wydatek.Oby ci sluzyla !!!
Perezip Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Perezip no to jest możliwe chociaż jest jeszcze jedna w takim kolorze ale różni się tym że jest przed liftem, nie ma polerowanego wydechu oraz brak jej ramek klubowych aaa i jeszcze ma chromy wokół szyb i jest na 15 " Wiem wiem, ta o której mówisz stoi czasami pod sądem, z początku myślalem ze to twoja, ale ciebie latwo poznać po felach i ramkach
maja-m Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak dla mnie to twoja niunia ma fajną pupe nawet bez z tyłu Turbinka super sprawa, jeszcze jak nowa
Armi Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 po co na PW może komuś się przyda to jest regenerowana, obudowa jest tylko używana cały środek nowy wyszła 1450 zł z przejściówką A można wiedzieć gdzie kupiłeś?
Pulpit Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A można wiedzieć gdzie kupiłeś? oczywiście na allegro jak będziesz chciał to mogę Ci poszukać od kogo to było jeśli chodzi o lokalizacje to wydaje mi się że gdzieś Gdynia czy coś takiego nad morzem w każdym bądź razie i wysłać to info na PW [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 18:30_________________________________________________dogrzebałem sie ostatnio do jakiś fotek cykanych lustrzanką i fajnie wyszedł kolorek tak mi sie przynajmniej wydaje sorka że i ja sie znalazłem na tym zdjeciu, ale tylko takie miałem i tu jeszcze z wnetrza z radyjkiem aktualnym
aju Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Silnik to zniesie, ale co z resztą? osobiście znam taksówkę u mnie w mieście na B5 która ma teraz ponad 600tyś km miała robione: - głowicę - 2x turbo - regenerację pompy (nie wiem co dokładnie w to wchodzi) - 2 x wymianę chłodnicy klimy - nie pamiętam ale koło 4 razy wymianę poduszek silnika - wymienione fotele przednie - wymienioną kierownicę , gałkę itp Po wymyciu wygląda jak nowa, śmiga na czipie na 125koni, silnik afn
Pulpit Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie no bez przesady 6kkm to sporo nawet moja ma 270000km nie całe(ale już nie długo :gwizdanie:) i wydaje mi sie że rzeczywisty i silnik to znosi _______________________________________________________________________________________________________________________________________________ doszły fele oryginalne z eSy 18" tylko teraz kolorek myślałem nad zostawnieniem tego, który jest lub grafitowym jak sądzicie ? przymiarka
Pulpit Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 dawno nic nie było tu ode mnie, to może małe foteczki z dziś byłem dziś na zabiegu wiosenno- oponiarskim, ale ogólnie zadowolony nie jestem, bo tak, sam je sobie musiałem wstrzelić i skasowali mnie jak za zboże, jak bym miał gdzie iść z tym to bym kolesia wyśmiał, a tak musiałem się uyebać jak górnik :wstyd: to tak do samochodu wchodzi na spokojnie 6 kół i tak nanciągi bardzo fajnie siadły bez większych komplikacji ale goodyear'y f1 już nie koniecznie były skore do współpracy jeszcze pierścienie centrujące i powoli będę witał wiosnę :] do tego latający samochód i mała gafa, którą wypadało ogarnąć
Wajsik86 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 opony sie ladnie naciagnęły,ale te koła pomarańczowe to do Twojego?
Pulpit Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 opony sie ladnie naciagnęły,ale te koła pomarańczowe to do Twojego? wstępnie:decayed:
OficeR Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Ładny AFN może jakiś spot sie ogarnie jak sam poprawie swoją czarną bude. Do Łowicza mam ze 20 km
Pulpit Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Opublikowano 29 Marca 2014 Ładny AFN może jakiś spot sie ogarnie jak sam poprawie swoją czarną bude. Do Łowicza mam ze 20 km https://www.facebook.com/events/716216911744576/ tu może być ciekawie, a przy weekendzie praktycznie cały czas jest spot za ratuszem na błoniach może coś się tu na forum ruszy, bo coraz więcej czwórek widać coś porobionych i uda się kilka autek ogarnąć
OficeR Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Do lipca powinienem cos wiecej porobic to chetnie podjade z samego Lowicza jestes?
Pulpit Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Opublikowano 29 Marca 2014 coś się zaczyna powoli ogarniać w tych naszych bezeventowych okolicach nie doczekałem się do pierścieni, musiałem przymierzyć
slavko87 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jakie et? Moze byc ciekawie jak calosc siadzie, tylko czy kolor zgra sie z buda auta hmm:whistling:
Pulpit Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jakie et? Moze byc ciekawie jak calosc siadzie, tylko czy kolor zgra sie z buda auta hmm:whistling: 9,5j et25 no kolor jest jaki jest, miało być na biało, ale kilka rzeczy wpadło po drodze i chyba będą musiały żarówy zostać mam jeden grill nadprogramem poliftowy to może nim się trochę w tą pomarańczę przełame, znaczek na klapę na razie poza autem, zobaczymy, na razie to kwiecień wchodzi, a ja się dalej na zimówkach toczę, a felgi kupiłem w grudniu ---------- Post dopisany 03-04-2014 at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2014 at 16:17 ---------- kółka założone:decayed:, ale jakże by inaczej nie bez problemów, śruba na gwincie staneła dęba i tak jest prawie opuszczony i oczywiście listwy brak ---------- Post dopisany 06-04-2014 at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2014 at 16:58 ---------- z dziś z otwarcia sezonu łódź kaloryfer
Rekomendowane odpowiedzi