bobek84 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 127 tez byl na podzespolach zastawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 może i był na podzespołach ale kompletnie nie był podobny do auta na zdjęciach, a 128 był [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 20:15_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mi się jakoś kojarzy ze starą Hondą (Civic lub Accord) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 lata 70te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 moze jednak jakies bardziej przydatne podpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Mi się jakoś kojarzy ze starą Hondą (Civic lub Accord) blisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Mazda RX-2[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:39_________________________________________________Coupe of koz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Mazda RX-2[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 21:39_________________________________________________Coupe of koz no w koncu. na to potrzeba było 3 tygodni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Auto seryjne, choć niezbyt [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 22:39_________________________________________________To aż takie trudne? Chyba raczej temat się znudził :gwizdanie: Podpowiem może coś... Europa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jakas ferraryna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jakas ferraryna? Nie było ich wiele, więc możesz poszukać... i znaleźć, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hmmm Europa, czerwona karoseria... hmm... na mój gust to jakaś alfa tylko znaleźć nie mogę takiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 to jakas dziwna hybryda na bazie ferrari 250 albo 275. dalej mi sie szukac nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 to jakas dziwna hybryda To normalne, seryjne auto.Dobrze węszycie po Italii :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Lamborghini ale nie wiem jakie islero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Lamborghini ale nie wiem jakie islero? Dokładnie Wrzucaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 sory za opoznienie skrobanie scian wciaga moja kolej - pochodzi z europy chociaz blachy sa zza oceanu w stosunku do oryginalu widze ze brakuje dwoch malutkich zdobien metalowych i szyb bocznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ta bella to Lancia Aurelia B24 Spider America / i jest oryginalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 zgadza sie szybko poszlo :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ok, kolejna krągła południowa pupcia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi