Yelo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dałem ostro z trudnością, ale myślę, że po tej podpowiedzi sprawa będzie do rozwiązania. Był to jeden z pierwszych concept carów, nie posiadał kierownicy, tylko drążek, tylna kanapa miała zakrzywiony kształt, a fotel pasażera był zwrócony ku tyłowi. No i oczywiście schiller zgadł już markę FiORD
schiller Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 powiem ci szczerze ze od razu pomyślałem o fordzie. charakterystyczny przód i napis na masce. no to teraz ja:
Yelo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Mam drobną uwagę: należy podac markę i model samochodu, a prawidłowej odpowiedzi udzielił rex To jest Ford Aurora, ciekaw jestem skąd żeś to wiedział
rex Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Mam drobną uwagę: należy podac markę i model samochodu, a prawidłowej odpowiedzi udzielił rex To jest Ford Aurora, ciekaw jestem skąd żeś to wiedział Już Ci mówię: Schiller napisał że to Ford a Ty potwierdziłeś, więc: wklepałem do googla - "Ford +no driving wheel +concept". Dałem na grafikę i chyba na 2-3 stronie było P.S. Trzymajmy się wersji Schillera, bo to jego podpowiedź dała mi pole do popisu
Nowak_zg Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 z boku to nowa e klasa kombi swiatla nowej S klasy ... wiec pewnie to jakis CHINCZYK
michu93 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2008 P.S. Trzymajmy się wersji Schillera, bo to jego podpowiedź dała mi pole do popisu bez jaj - napisalem ze ten kto napisze poprawnie marke i model a potwierdzeniem tego mial byc post od autora ostatniego zdjecia... wiec prosze sie tak nie wpiepszac na przyszlosc ale jak rex mowi ze Schiller'a fote mamy odgadnac to niech bedzie
schiller Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 dobra rexiu wstawiaj coś bo tego nigdy nie odgadniecie. to byl jakiś wynalazek który widziałem na IAA we frankfurcie taki mial tyl :
michu93 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2008 SCHILLER - powiem ci szczerze ze tez tego szukalem w google ale nie znalazlem... wydaje mi sie ze to moze byc jakas toyotka lub kia
rex Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Schiller :polew: cerB, ani jedno, ani drugie
rex Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ISUZU kurde ale wynalazki Też nie ISUZU
Młody Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Kurde bo mnie trafi cos zaraz SUBARU ;(
rex Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Nie Ale dobrze mierzysz bo koncern faktycznie japoński
tony84 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Daihatsu Mud Master-C :polew: niezły z tego potwór błotny :polew: :polew:
rex Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Daihatsu Mud Master-C :polew: niezły z tego potwór błotny :polew: :polew: :thumbup: :th: :th: :notworthy: Tak jest szefie Czekamy na następną zagadkę
tony84 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2008, 02:22 _________________________________________________nikt nie wie?? podpowiem że auto zza wielkiej wody :>
Rekomendowane odpowiedzi