Janek@4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Oto nasza audi. Mamy ją już od trzech lat w skład wyposażenia wchodzą: -4 x elektryczne szyby -klimatyzacja -4 x poduszka powietrzna -tempomat -centralny zamek z kluczyka -2 x podłokietnik -1.8 benzyna 125 km. -dzielona tylna kanapa Co zmieniłem do tej pory: -przyciemnione wszystkie szyby -felgi lato 17, 225x45x17 -ramki zegarów aluminiowe -zawieszenie wymienione całe na TRW -wiskoza plus czujniki temperatury A na wiosnę wymiana lamp przednich i tylnych: -pranie środka -wymiana przedniej szyby
ŁukaszA4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zaraz pewnie napiszą na glebę ją lub coś w tym stylu, he he :> Ale seryjna też mi się podoba A mam pytanko, jak mocno są przyciemnione te szybki? Bo na zdjęciu jak na moje oko to jest minimalna może różnica...
HaVoK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ładna seria Z tego co widać zdjęcia są jeszcze robione przed ściemą szyb. I jednak gleba większa by się przydała Powodzenia w modach!
ŁukaszA4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 No może i tak, to wrzuć Janek zdjęcia jak wygląda autko po ściemnieniu szyb
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 jakie masz zawieszenie? daj fotki srodka
MAGIC87 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 jak dla mnie niczym nie wyróżniające się a4. fakt zawiecha przydała by sie chociaz -20 mm, do tego lampy zespolone i jakos by juz wygladało. powodzenia i bezawaryjnosci.
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 sam szykuje sie na 17'' i tak patrze ze na 1ba ciezko to wyglada, mam 1be i i tak bedzie chyba za wysoko
Janek@4 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Będą fotki wnętrza i szyb jak są przyciemnione jeszcze w tym tygodniu a może i wieczorem jak znajdę chwię. Będzie gleba tylko, że dopiero na wiosnę.
Rekomendowane odpowiedzi