BIGPUN_BMW Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam, Przedstawiam moje obecne wozidło. Niebawem w garażu obok stanie A4 avant wtedy pojawi się obszerniejsza galeria, auta o czysto forumowym temacie:)))
Coleman Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 łooooo ale śnieżynka :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
adamooo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 gwint + większe koło i będzie kox :gwizdanie: + podsufitka w czerń :gwizdanie:
BIGPUN_BMW Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 obecnie jest 19 cali - wystarczy. zawieszenia nie ruszam i tak zawadzam juz w garazu :/ czarna podsufitka :good: :good: :good: :good: :good:
Thom4s Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bardzo fajne autko. Z zewnątrz bardziej mi się podoba niż A5, środek zaś na + dla audi. No i RWD. Ile Ci pali ten silnik?
T-żółw Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 fajna a jeden z Twoich kolegów nie miał A4? podobne białe E92 pojawiło się na fotach na forum przy okazji prezentacji jakiegoś A4
Piotrek98igo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 fajne auto, ale 2.0 nie pasuje tu
adamooo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 fajna a jeden z Twoich kolegów nie miał A4? podobne białe E92 pojawiło się na fotach na forum przy okazji prezentacji jakiegoś A4 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242028.0
J E L I T O Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Jest śliczna przywykłeś do małej pojemności?
BIGPUN_BMW Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Wojtek, a Ciebie i tu przywialo?
J E L I T O Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A kiedyś miałem s4 b6 bo chciałem odpocząć od bmw ale mi odeszło czasami tu zaglądam i nawracam niewiernych
BIGPUN_BMW Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Heh:) Z calym szacunkiem do Audi. To swietne wozy ale... Zamienilem sie z kolega na auta. Pobawilem sie wiec a4 b7 2.0 Tfsi Quatro. Mialem wrazenie strasznie ciezkiego przodu. Fakt trzymal sie drogi jak kot, jednak mi wieksza frajde sprawia naped na tyl. Nadsterownosc i bmwowski uklad kierowniczy. Teraz w domu prawdopodobnie pojawi sie a4 avant, dlatego jestem forum. Zbieram informacje spostrzezenia. Zdam relacje po miesiacu. Bede mial wiecej czasu na porownanie:) Wygladu nie oceniam. To juz typowo kwestia gustu:)
KOval81 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ładna lalka - BMW ma jednak w sobie to coś, czy się jest "dresem", informatykiem, czy krawaciarzem , to zawsze się do niej powzdycha :gwizdanie: Jak dla mnie ten czerwony środek :gwizdanie: ..... niezbyt i ten nieszczęsny maleńki silniczek Toć to nie dziadkowóz Ogólnie śliczna
BIGPUN_BMW Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 W poprzednim aucie mialem v8 272km. Tu szukalem spokoju:) Kolorystyka dobrana pod kolory mojej firmy:)
Rekomendowane odpowiedzi