Wujek141 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Bo na bank to paliwo jest jeszcze z estrami. Po drugie coś mi się w to wierzyć nie chce, że to to to jest Verva ... Verva jest ciemniejsza nawet przy -27 stopniach ( bo taka temperatura była dziś w nocy i trzymałem rękę na pulsie )
Hugo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Po drugie coś mi się w to wierzyć nie chce, że to to to jest Verva ... Pomyliły mi się butelki i na foto jest butelka z cytrynówką
klysek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Po drugie coś mi się w to wierzyć nie chce, że to to to jest Verva ... Pomyliły mi się butelki i na foto jest butelka z cytrynówką :polew:
Wujek141 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Hugo .. Robie na orlenie i wiem jak wygląda Verva ... I to jest zwykły ON, nie Verva.. Wczoraj w nocy miałem dostawę i po każdej dostawie zlewamy pół-litrowe próbki... Każdy olej teraz jest bez estrów, ale dzięki dodatkom "ulepszającym" Verva jest ciemniejsza od zwykłego oleju ...
Buba Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Po drugie coś mi się w to wierzyć nie chce, że to to to jest Verva ... Pomyliły mi się butelki i na foto jest butelka z cytrynówką Skąd tutaj moje produkty? Od lewej spiryt z limonką i miodem, cytrynówka i czysty spiryt. Hugo zamówiłeś po 10l każdego w zeszłym tygodniu i tyle Ci zostało?
Wujek141 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Skąd tutaj moje produkty? Od lewej spiryt z limonką i miodem, cytrynówka i czysty spiryt. Hugo zamówiłeś po 10l każdego w zeszłym tygodniu i tyle Ci zostało? Haha
Hugo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Verva jest ciemniejsza nawet przy -27 stopniach ( bo taka temperatura była dziś w nocy i trzymałem rękę na pulsie ) Proszę bardzo kolor Vervy .
mar_92 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Verva jest ciemniejsza nawet przy -27 stopniach ( bo taka temperatura była dziś w nocy i trzymałem rękę na pulsie ) Proszę bardzo kolor Vervy . Gdzie tak tanio kupić
zbojna Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ta Verva przypomina "oszczednosci" od ukraincow, taki sam kolor i cena podobna...
hornet Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ta Verva przypomina "oszczednosci" od ukraincow, taki sam kolor i cena podobna... Ukraińskie paliwo jest bardzo dobre oczywiście to nie rozrabiane. Odbiorcy chwalą je sobie a to, że dalej rozrabiają to już nas nie interesuje
Hugo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Hugo że Ci się chciało Nooo jak człowiek popije to i mu się chce siknąć P.S To nie ja robiłem ten eksperyment
H4mm3R Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Verva jest ciemniejsza nawet przy -27 stopniach ( bo taka temperatura była dziś w nocy i trzymałem rękę na pulsie ) Proszę bardzo kolor Vervy . A jak wyniki? to samo co wcześniej?
Wujek141 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale macie problem tankujecie DiesleGold Arktyczny do -40stopni C na Statoil. Zamarza wam to idziesz z paragonem do pajaców i straszysz ... Ale a bank nie zamarznie, rok temu przy temperaturze około -25 stopni C przy tygodniowym stanie bez przepalanie nie zmarzło i odpalił od strzała po pierwszym grzaniu świec. Teraz leje ON Verva i jest ok To nie kasjerów wina że mają takie paliwo ;] Więc nie nazywaj pajacem ok ?
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale macie problem tankujecie DiesleGold Arktyczny do -40stopni C na Statoil. Zamarza wam to idziesz z paragonem do pajaców i straszysz ... Ale a bank nie zamarznie, rok temu przy temperaturze około -25 stopni C przy tygodniowym stanie bez przepalanie nie zmarzło i odpalił od strzała po pierwszym grzaniu świec. Teraz leje ON Verva i jest ok To nie kasjerów wina że mają takie paliwo ;] Więc nie nazywaj pajacem ok ? dokładnie.ale nie ma się co denerwować
Hugo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale macie problem tankujecie DiesleGold Arktyczny do -40stopni C na Statoil. Zamarza wam to idziesz z paragonem do pajaców i straszysz ... Ale a bank nie zamarznie, rok temu przy temperaturze około -25 stopni C przy tygodniowym stanie bez przepalanie nie zmarzło i odpalił od strzała po pierwszym grzaniu świec. Teraz leje ON Verva i jest ok A widziałeś co napisałem na 3 stronie tego wątku ? Nawet foto jest
maron_d Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Sądząc po wieku pewnie z pół roku albo góra rok tam pracuje Że tak się wyrażę, w PL w każdym oleju napędowym prawo dopuszcza stosowanie dodatków w ilości do kilku (bodajże 5-6?) procent w postaci biokomponentów. Jeśli dzięki temu wychodzi im taniej to niby czemu mieliby tego nie stosować ? Na dodatek, aby zbić temp. blokady zimnego filtra CFPP stosuje się depresatory na naftobazach :gwizdanie: A kierowca to Ci każde bzdury będzie chciał wcisnąć widząc że jesteś młody Aha ... Wikipedia czasem jednak kłamie i bardzo mija się z prawdą ;] Praktyka jest zupełnie inna ;] Nie żadna wikipedia, tylko własne doświadczenie, fakt TEORETYCZNE, a nie PRAKTYCZNE jak to u Ciebie Btw. chemikiem jesteś, że tak dobrze wiesz co siedzi w paliwach orlenowskich? Bo inaczej nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć Twoją "praktyczna wiedzę" odnośnie składu paliw.
SZYNKAR Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Orlen ON Verwa - filtr paliwa ma ze 100lat, pali ciężko jak to zimą (na 2/3 razy) Co to są dodatki i FTP A akumulator to badany był żeby kalumnie na paliwo rzucać? Skąd wiadomo ze kaszka w zbiorniku? Gastroskopia przez wlew była robiona?
daniels Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 u mnie Vera+kleen flo aku 100Ah,przy -26C rozruch od strzała...aha nowe świeczki Bosch
Rekomendowane odpowiedzi