Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BAU] Kratka nawiewu w desce .... nurtujące pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:angry: panowie strasznie mnie nurtuje jedna sprawa jesli chodzi o kratke nawiewu od strony drzwi pasazera. wszystkie lezą ładnie tak lekko jak by utopione a ta jedna lekko odstaje wystaje tak z 2 mm. strasznie mnie to denerwuje nie wiem moze macie jakies pomysły jak to naprawic? albo co jest przyczyna? bo mnie to strasznie denerwuje
Opublikowano

Spróbuj ją po prostu docisnąć, krtatki nie są nigdzie przykręcane. :)

Opublikowano

próbowałem i nic wraca :/

Opublikowano

No to ją wyciągnij i zobacz co ją wypycha. Nikt za Ciebie tego nie zrobi :)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Wyciągnij kratke ( nie jest przykecana tylko wciskana) za pomocą np starej karty kredytowej. Sprawdź co może Ci ją blokować i włóz spowrotem. Być może nieprawidłowo sie ułożyła i dlatego niepasowała.

Opublikowano

wiem ze nikt nie zrobi za mnie - dzieki za info musze poszperac jak sie to wyjmuje... pozdrawiam[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 09:24_________________________________________________podpowie mi ktos jak wyjąc ta kratke nawiwu zeby nic nie połamac? bo chce sprawdzic co moze byc przyczyna lekkiego odstawania...

Opublikowano

wiem ze nikt nie zrobi za mnie - dzieki za info musze poszperac jak sie to wyjmuje... pozdrawiam[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 09:24_________________________________________________podpowie mi ktos jak wyjąc ta kratke nawiwu zeby nic nie połamac? bo chce sprawdzic co moze byc przyczyna lekkiego odstawania...

chyba nie czytasz uważnie :gwizdanie: koledzy podpowiedzieli jak wyjąć kratkę nawiewu, podważasz delikatnie i wychodzi, nie jest na zaczepach ani przykręcana, tylko siedzi na wcisk....

Opublikowano

... podpowie mi ktos jak wyjąc ta kratke nawiwu zeby nic nie połamac?...

kratkanawiewuprawa.th.png

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Udało się rozwiązać problem?? Daj znać dla potomności.

Opublikowano

jeszcze nie probowałem jak tylko sie cos rozwiąze dam znak... ;)