Pikuś Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 S-line w Quattro No wlasnie tak myslalem. Bo ja to Quattro w S-line.
Plastek2 Opublikowano 31 Października 2006 Autor Opublikowano 31 Października 2006 a jeśli można poznać cene takiego auta to byłbym wdzięczny Tyle co seria!!! Rabat w wysokośći 17%
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 a to skad taki rabat :?: pozbywaja sie starych modeli 2006
Plastek2 Opublikowano 31 Października 2006 Autor Opublikowano 31 Października 2006 a to skad taki rabat pozbywaja sie starych modeli 2006 trudno mi powiedzieć bo na salonie jeszcze mieli dwie a4 tylko z słabszym wyposarzeniem i silnikami... Rabat wynikiem negocjacji :twisted: niestety nie udało mi sie wywalczyć opon na zime... :roll:
wiki Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 piękne autko i jeszcze nóweczka z salonu marzenie ja też też chce
bratpit Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a jeśli można poznać cene takiego auta to byłbym wdzięczny Tyle co seria!!! Rabat w wysokośći 17% Heh sam ten rabat to pewnie więcej kasy jak moja audiczka warta. Kiedy ja sie takiego dorobie
SuperGumis Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ...jest twarde nawet bardzo... Między innymi dlatego nie chciałem S-ki ;-) Fajne autko, fajne aluski... - też sobie pewnie zmienię na wiosnę. Gratki
Kunio Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 fajne auto. Zapraszamy na spota, o ile tatus pozyczy auto
Adas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 fajne auto. Zapraszamy na spota, o ile tatus pozyczy auto to jest jego taty ?
Plastek2 Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 o ile tatus pozyczy auto \bez komentarza. Zreszta głupio by to wygładało gdybym przyjechał Papciowozem :mrgreen:
Soot Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Gratuluje zakupu b7 jak dla mnie auto floryda :mrgreen: jak mozesz porob wiecej fotek z wnetrza.Kupowaliscie je na polczynskiej kolo Porshe? RS4 tez ładne.. lukas23: widze ze kolega z WAWY i nawet sie nie przedstwił w newbie zapraszam pierwsze tam
sline Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 ak na poważnie to cięzko znależć S-line z Q - sam wiem coś o tym... A jak się znajdzie to cena za duza jak dla mnie W Koszalinie w Auto Galerii do kupienia nasza poprzednia A4 S-Line 3.0 Quattro. Przebieg około 40 tys. 99000zł
Plastek2 Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Opublikowano 3 Listopada 2006 Kupowaliscie je na polczynskiej kolo Porshe? Nie. w salonie Sienko i syn Białystok
Soot Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Hmm wydawalo mi sie ze w Wawie...no nic popstrykaj fotki:) ps juz sie przywitalem! :twisted:
alfuta Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 B5 - to był wysiłek B6 - marzenie B7 - jeszcze mi się nie śnił :???: super fura !!!!
kaczekmaster Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 autko ładne aczkolwiek kolor mi sie nie podoba no ale tylko dlatego ze jestem fanem czerni a w budzie b6 2.0tdi chodzi niczym benzynka. sam jestem w szoku jakie to ciche auto. mysle ze normalny człek nie pozna czy to diesel czy benzyna no chyba ze na wolnych obrotach
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Z tego co slyszalem auta z tego tematu juz nie ma? (czyt. byl mocny dzwon)
Rekomendowane odpowiedzi