Opublikowano 26 Grudnia 201213 l Srrrrryyyy, nie doczytalem dokladnie ten zestaw nie podejdzie do B5 wieswagen ma tyl na piascie a nie tak ja A4-ka
Opublikowano 26 Grudnia 201213 l porowujac pozniejszy koszt tarcz do a8 to i tak tanio za te adapterki wyjdzie, doliczyc jeszcze trzeba koszt nowych klockow od a8 i calych zaciskow z jarzmami ktore tez w dobrym stanie ciezko dostac a tu cały koszt to właśnie te adaptery jak mówisz ok 300zł/2szt i nowe tarcze ok 150zł ale za dwie ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- Srrrrryyyy, nie doczytalem dokladnieten zestaw nie podejdzie do B5 wieswagen ma tyl na piascie a nie tak ja A4-ka ale w q nie bedzie problemu już?
Opublikowano 26 Grudnia 201213 l Mozna wrzucic do Q ale trzeba bedzie lekko podtaczac tarcze a i linka moze okazac sie za krotka
Opublikowano 26 Grudnia 201213 l Mozna wrzucic do Q ale trzeba bedzie lekko podtaczac tarczea i linka moze okazac sie za krotka a po drugie chyba ten zacisk nie obejmie calej tarczy jak widac na fotach i zostanie dosc spory rant
Opublikowano 26 Grudnia 201213 l klocek w Q tył a w 1.6 przód jest tylko 1mm niższy więc to nie problem, nawet jeśli sporo nie obejmie, to moment siły będzie i tak większy ze względu na większa średnicę tarczy i odsadzenie klocka od osi obrotu, myślę że można by było spróbować takiego moda wykonać w Q nawet na używanych tarczach na początek co by nie wyrzucić kasy w błoto jakby coś nie poszło
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Witam,czy kpl.zaciski z A6 C6 quatro 4FO podejdą do mojego na przód bo zamierzam zwiększyć zestaw z 288 na 320 i jak rozumiem to jeszcze większe osłony muszę dokupić
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l zaciski i klocki owszem, tarcze już nie osłony tez można zapodac z A6-ki
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l zaciski i klocki owszem, tarcze już nieosłony tez można zapodac z A6-ki ok.dzięki czyli nie muszę się pytać sprzedawcy z jakim silnikiem one jeździły?
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l zaciski i klocki owszem, tarcze już nieosłony tez można zapodac z A6-ki Ale sam zacisk z A6 ma inny kształt niż z A4? 16' "biedronka" wejdzie na zacisk z A6?
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Panowie mam z przodu 321mm tarcze i teraz kupilem na tyl 300mm z s4 czy nie bedzie problemow z hamowaniem ? Czy lepiej szukać 288mm na tył ?
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Panowie...pytanie, albo może dwa - co potrzeba, żeby przełożyć tył w B6 na 288? - czy wymienia się też linki hamulca ręcznego?? Sorry jeśli już było ale 142 strony czytać to jest cięzko z czasem
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Linek nie wymieniasz, potrzebujesz osłony, tarcze, klocki, zaciski, jarzma
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Panowie...pytanie, albo może dwa - co potrzeba, żeby przełożyć tył w B6 na 288? - czy wymienia się też linki hamulca ręcznego?? Sorry jeśli już było ale 142 strony czytać to jest cięzko z czasem :facepalm::facepalm: że tak powiem.....
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Panowie...pytanie, albo może dwa - co potrzeba, żeby przełożyć tył w B6 na 288? - czy wymienia się też linki hamulca ręcznego?? Sorry jeśli już było ale 142 strony czytać to jest cięzko z czasem :facepalm::facepalm: że tak powiem..... TOmek o co "kaman", że nie mam dwa dni czasu, żeby czytać połowy ze 142 stron lub nawet więcej spamu?? jako fachowiec lepiej byś pomógł a nie się za głowę łapał
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Napisałem Ci Artur:hi: wiem wiem, dziękuje...tylko nie rozumie Tomka reakcji...dziś byłem u mecha. i tak się zastanawialiśmy czy jeśli będę wymianiał hample z tyłu to linki też (bo mam nowe, tak jak reszta hamulców z tyłu) czy tylko tak jak przód.
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l przeciez Ci już kiedys mówiełm, skleroze masz ? ale jeszcze raz powtórze: - tarcze - klocki - zaciski z jarzmami - osłony linka będzie na styk
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l przeciez Ci już kiedys mówiełm, skleroze masz ?ale jeszcze raz powtórze: - tarcze - klocki - zaciski z jarzmami - osłony linka będzie na styk Tomek przepraszam ale mam i to mówię poważnie i już wyjaśniam dlaczego...a no dlatego, że za dużo modów chodzi po głowie